MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist nyhed: Kendt Odense-restaurant truet af lukning

Af Redaktionen

Det kom lidt som en bombe, da Restaurant Under Lindetræet onsdag formiddag meldte ud, at den nuværende ejer, Brian Madsen trækker sig.

Under Lindetræet har eksisteret i adskillige årtier, de seneste 14 år under samme forpagter, og har været kendt for deres høje gastronomiske niveau og ikke mindst den vilde brunch.

Men fra 31. maj kan det være slut med Restaurant Lindetræet i Odense.

“De sidste 14 år har jeg dedikeret min tid og min karriere til at drive Restaurant Under Lindetræet, og det har været en fantastisk rejse, der har budt på et væld af gode oplevelser, og vi har i dag mange gæster hver eneste måned, som nyder alt fra vores topanmeldte – og næsten altid udsolgte – brunch til Eventyrmenuen om aftenen med de velafstemte vine til.

Men 14 år er også længe, at være det samme sted, og jeg kan mærke, at det for mig er tid til at prøve noget nyt, hvorfor jeg pr. 31. maj ikke længere vil drive Restaurant Under Lindetræet,” skriver Brian Madsen i et Facebook-opslag, som har fået mange kommentarer med på vejen.

De fleste er triste over, at det kan være slut med restauranten, som mange har et kærligt forhold til.

Håber en anden vil drive det videre

Brian Madsen opfordrer da også eventuelt interesserede, at de kan kontakte ham for at drive den videre.

“Det er mit største håb og ønske, at finde en anden restauratør, som ønsker at drive Restaurant Under Lindetræet videre, og der arbejdes ihærdigt på at finde den rette person til at overtage restauranten,” skriver han på Facebook.

Han opfordrer desuden alle dem med gavekort til restauranten, at få brugt disse inden 31. maj. Der bliver lovet i opslaget, at man slutter af med et brag af en menu.

“Fra nu til og med 31. maj vil Under Lindetræet naturligvis blive drevet med samme nerve og energi som hidtil. Når vi kommer tættere på enden vil vi fortælle mere om vores sidste menu, der vil blive en afspejlning af de bedste retter og stunder i restauranten.”

Seneste nyt