ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Underholdning til den danske sommer

Af Annoncør

Den danske sommer er en ubeslutsom én. Vejret kan være varmt og solrigt, men det kan godt nok også være en våd og kølig omgang. Når den sædvanlige strandtur ikke er mulig, så kan det være svært at huske, hvad man egentlig plejede at give sig til, når vejret blev dårligt. Vi har her tilladt os at samle et par forslag, som vi håber, du kan lide og vil bruge.

Annoncørbetalt indhold leveret af SpilNu.dk

Læs eller lyt til en god bog

En klassiker som vi kender helt tilbage fra folkeskolen: Læs en god bog. Det kan virkelig være hyggeligt og afslappende at fordybe sig i en god og spændende bog – hvad end det er fag- eller skønlitteratur. Når vejret driller, så er den god at hive frem, og den er samtidig nem at tage med, så du altid er klar – selv på den årlige sommerhustur med familien.

Hvis ikke du kan lide at læse, så er lydbøger et virkelig godt alternativ. De kan fås til både mobil, computer og tablet, så du vil altid have den ved hånden.

Spil et spil

En anden god form for underholdning er spil. Det kan være i form af brætspil, hvis I sidder hele familien eller hele vennegruppen, men det kan også være i form af mobilspil, når du leder efter underholdning til dig selv. Hvis online spil skal være for flere end blot dig, så kan I med fordel bruge en computer, hvor der er en større skærm. Det kan samle folk, ligesom vi kender det med fjernsynet.

Ved at spille online er du altid klar, når vejret pludselig skifter, og sommerplanerne skal ændres. Der findes mange muligheder, så du skal nok finde det, som passer til lige netop dig. Du kan for eksempel gå på online casino og prøve kræfter med forskellige kortspil, eller du kan give dig i kast med den klassiske syvkabale. Det er helt op til dig.

Find din indre kunstner frem

Er du klar på at være mere kreativ, så kan du finde din indre kunstner frem. Du kan tegne og male eller for eksempel lave perlearmbånd og andre smykker. Du kan også hækle eller strikke, og komme med på den nyest trend.

Alt dette kræver selvfølgelig lidt forberedelse, da du skal have redskaberne til det. Men bare rolig, langt de fleste ting kan faktisk findes i supermarkedet, så hvis du har lyst til at prøve, så kan du købe det med, næste gang du handler.

De her ting kan du selvfølgelig også gøre, når vejret bliver varmere og mere solrigt – du flytter bare aktiviteten udenfor.

God sommer.

Del artikel