MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Undgå at julekiloene bliver hængende

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Vi nærmer os snart juletiden. Og den bliver af mange omtalt som ‘den søde juletid’. Dette er bestemt ikke uden grund, da mange danskere indtager en hel del søde sager over julen. Det er både alle slags juleslik, julekager og også den generelt fede mad, som der her tænkes på. Fælles for alt dette er, at det har det med at sætte sig. Men hvordan kan man komme det til livs igen, når kalenderen siger januar? Og kan man måske bare sørge for, at det slet ikke når at sætte sig på kroppen? Her er svaret ja! Det kan man, og vi har lavet en guide til, hvordan du kommer igennem julen, uden at tillægge dig de mange ekstra kilo.

Brug eksperternes viden

Som almindelig motionist har vi måske ikke den største faglige indsigt i, hvad der reelt virker, og hvorfor det egentligt gør det. Det kan derfor være en rigtig god idé, at få faglig ekspertise til, hvordan du træner mest effektivt og på den bedste måde. Hvor kan jeg få denne ekspertise, tænker du så måske? Det er faktisk blevet utroligt enkelt med udbredelsen af internettet. Tidligere kunne det være en stor udfordring, og måske også kræve store pengebeløb, men det er ikke sådan længere. Der er nu kommet forskellige træningsblogs, og en af dem er Fitpilot. Her kommer der løbende nye guides til din træning, og du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev, så er du altid opdateret på det seneste nye.

Aftal træning med dine venner

Det kan være umådeligt svært, at motivere sig selv til, at komme ud af døren på en løbetur, når julehyggen kører for fuld udblæsning derhjemme. Her kan det være en rigtig god idé, hvis du har forskellige aftaler om at komme ud og træne. Har du en aftale, så er du forpligtet på en anden måde, end hvis det bare havde været dig selv. Skal man selv ud og træne, så kan man som regel finde på mange undskyldninger for at blive liggende i sofaen. Ved du derimod at din ven, kollega eller søster venter på dig, så bliver du nødt til at hive dig selv i nakken og komme afsted. En anden fordel ved det er, at det kan blive nogle rigtig hyggelige ture, når I er afsted sammen. Så kan man nå at vende en masse ting, som man måske ellers ikke lige ville have gjort. Det er jo ren win/win.

Del artikel

Andre læser også