Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Uro i benene? Prøv et nyt sprayprodukt

Af Annoncør

Døjer du med uro i benene? Så kan det være ret så ubehageligt, fordi det kan påvirke din nattesøvn og forstyrre din dagsrytme. Det kan være en ond spiral, der sætter i gang og dermed er det ikke helt ligegyldigt, hvordan du griber det an. Her kan der være grund til at gå til lægen, hvis det er meget generende og der kan være mange forklaringer herpå. Hvis du har uro i benene og ønsker at prøve et nyt produkt på markedet mod denne uro, vil vi gerne slå et slag for, at du ser på en ny spray, som kan sprayes på selve huden. Vi kigger nærmere på dette her. 

Spray direkte på benene

Det kan være meget plagsomt, som sagt, med uro i benene og derfor kan man være parat til at prøve hvad som helst for at få det til at stoppe eller blive bedre. Her kan du prøve denne nye spray med magnesiumclorid, der sprayes direkte på huden. Det resterende kan nemt tørres af med en fugtig klud og er ikke farligt på nogen måde. Der skulle herefter gerne opleves en bedring i uroen, så du kan sove mere roligt og trygt om natten. Det kan være lige netop dette middel, der gør, at du kan forbedre din livskvalitet både under søvnen og i løbet af dagligdagen. 

Dyrk motion

Det kan være godt for kroppen og musklerne i benene at blive rørt hver eneste dag, så musklerne bliver aktiveret og der bliver øget blodgennemstrømning i hele kroppen. Dette kan gøres via et utal af motionsformer og her er det vigtigt, at du finder en, der passer til dit humør, din smag og dine behov. Du kan gå lange ture i naturen, som også gør noget godt for sjælen, når du ser på træer, fugle, buske, blomster og dyreliv, og du kan også gøre det i selskab med en gåmakker, så I får selskab på vejen. Der kan også være tale om langsomme bevægelser såsom tai chi, der giver et øget flow i energibanerne i kroppen og dermed øget blodcirkulation i hele kroppen. Her kan man melde sig til et kursus, der introducerer dig til de langsomme og energigivende bevægelser i kinesisk ånd. 

Spis varieret 

Kosten kan også være enormt vigtig og her kan magnesiumholdig mad være vejen frem, hvor kroppen får mere magnesium ad denne vej. Spis desuden varieret grønt, frugt og protein, så kroppen får rig næring til alle cellerne i kroppen. 

Del artikel

Andre læser også