MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vælg den rette maling til huset

Af Annoncør

Der findes et hav af forskellige slags maling-typer og farver, og det kan være lidt svært at finde rundt i. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du sætter dig ind i tingene, inden du investere i ny maling, for det er ret vigtigt, at man vælger den rette type alt efter, hvilken type væg du maler på, om det er indendørs eller udendørs osv.

Når kælderen skal males

Hvis i har en kælder, kan du med garanti skrive under på, at det kan være svært at holde et fornuftigt indeklima i rummet. Det er selvfølgelig ret naturligt, når man tænker på, at kælderen ofte befinder sig et godt stykke under jorden. Det er noget af det, som er godt at tage højde for, når man vælger maling til kælderen.

Du kan nemlig få maling, som er designet til at bruge i kældre og andre rum, hvor der kan forekomme fugt. Dinova bio maling er et eksempel på en type maling, som er er god at bruge i rum, hvor der kan forekomme fugt. Derudover er det en allergivenlig maling, og det kan også være en fordel, når man vælger maling til mindre rum med dårlig udluftning.

Indendørsmaling

Der findes naturligvis mange forskellige typer af indendørsmaling, og det er nok her, det er lettest at finde en god maling, hvis man er lidt ny inden for den slags. Hvis man er lidt usikker på sine valg, kan man også altid spørge fagfolk enten i butikker eller ringe og bede om vejledning i netbutikkerne.

Når det kommer til indendørsmaling, kan det være svært at finde de rette farver. Hvid er naturligvis en god farve at vælge, da det passer til alt og er med til at lysne rummet, hvilket også får det til at se større ud. Derudover kan det være sjovt at eksperimentere lidt. Man kan for eksempel vælge at male hele stuen hvid, men overlade en enkelt væg til en mere farverig farve som grøn eller blå. På den måde kan man bruge malingen i sin indretning. Hvis man for eksempel maler en af væggene blå, er det oplagt måske at få en blå sofa eller blå pyntepuder og nips.

Udendørsmaling

Udendørsmaling kan være lidt mere tricky at finde rundt i. Her skal man selvfølgelig vælge en maling, som egner sig til at bruge udendørs. Her bliver malingen hurtigere slidt på grund af vind og vejr, og for at du ikke skal male for ofte udendørs, er det vigtigt, at du vælger den rette maling. Også her er der gode muligheder for at spørge om vejledning.

Del artikel

Andre læser også