Vælg det rigtige mobilabonnement

Skrevet af: Redaktionen

Derfor bør du vælge et mobilabonnement med fri SMS 

Dette indeholder sponsoreret indhold 

Til dagligt sender danskerne tusindvis af sms’er. Det kan eksempelvis være du står inde i Odense midtby og skal fortælle, at du er på vej hjem, og her er en sms oplagt. Derfor kommer næsten ikke uden om at have fri sms i overvejelserne, når vi skal finde et nyt mobilabonnement. Hvis du gerne vil læse om, hvorfor du bør vælge et mobilabonnement med fri sms, så læs med her. 

Find det perfekte abonnement til dig 

Når du skal finde et nyt mobilabonnement, er det vigtigt, at du finder et abonnement, som passer perfekt til dig. Når du skal vælge et nyt mobilabonnement, så er der nogle overvejelser man bør gøre sig inden. Det er ret vigtigt, at du finder frem til hvilke behov du har i et mobilabonnement. Du bør eksempelvis overveje, om du skal have fri sms, fri data eller fri tale. Det kan også være, at du gerne vil have dem alle tre. Men hvis du gerne vil spare penge, så kan det eksempelvis være, at du skal vælge et mobilabonnement, hvor du får fri sms. 

Abonnement med fri sms

Hvis du vælger et abonnement med fri sms, så kan du både spare penge, men også få en række fordele. Når du vælger et abonnement med fri sms, så slipper du for at tænke over, hvad hver sms du sender koster. Det gode er, at rigtig mange mobilabonnement udbydere der i dag tilbyder abonnementer med fri sms. Så hvis du er typen, der sender mange sms’er, så kan det være en fin løsning at få et abonnement med fri sms. På den måde spare du både penge og slipper for bekymringer. 

Send sms’er på farten 

En anden god ting ved at vælge et abonnement, hvor man får fri sms, er at man altid kan sende en besked, når man er på farten. I dag har folk rigtig travlt i hverdagslivet, og ofte foregår meget af folks tid tid på farten. Derfor er det rart, at man kan sende en besked uden at skulle tænke over noget. Så hvor end du befinder dig i landet, så kan du nemt og billigt komme i kontakt med dine kære, dine kollegaer eller dine venner ved en enkelt sms. 

Et abonnement til den bedste pris 

Hvis du har besluttet dig for at få et nyt mobilabonnement med fri sms, så er næste step at finde et abonnement til den bedste pris. Mobilabonnementer kan være dyre, hvis man skal have det hele med, men hvis man kun vælger fri sms, så kan der faktisk spares nogle penge. På hjemmesider som Mobilabo kan du finde over 32 mobilabonnementer, som alle har fri sms og mms inkluderet. På den måde kan du finde det mobilabonnement med fri sms, som passer til dig og til den bedste pris. 

Masser af retro- og loppefund: Kom til kæmpe loppemarked i weekenden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Det store loppemarked i Storms Pakhus er altid et tilløbsstykke i Odense.

Hvert eneste år trækker tusinder ned til Odense Havn for at gøre retro- og loppefund.

Inden sæsonen slår om og loppemarkedet kan rykke udenfor, afholdes det kæmpestore genbrugs- og retromarked inde i pakhuset.

Det bliver mere præcist den kommende weekend, søndag den 2. februar kl. 11.00.

Ryd ud i skabet

Der bliver masser af stande på det store genbrugs- og retromarked, og man kommer helt sikkert til at finde noget retroguld.

Skulle man selv sidde derhjemme og trænge til at få ryddet ud i skabet eller af børnenes legetøj, så kan man også booke en stand til Odense Loppemarked.

Det sidste indendørs loppemarked bliver den 1. marts.

Læs mere her.

Hvad: Odense Loppemarked i Storms Pakhus

Hvor: Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense

Hvornår: 2. februar, kl. 11.00

Burgere, bajere og football: Kom til Super Bowl-event i Arkaden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Næste weekend kan vi endnu engang se frem til en af verdens største sportsbegivenheder, når den 54. udgave af Super Bowl finder sted på Hard Rock Stadium i Florida.

Den amerikanske nationalsport tiltrækker stadig flere og flere fans kloden rundt, og er du én af dem, behøver du heldigvis ikke tage hele vejen til Guds eget land for at opleve den helt rette stemning.

Arkaden Street Food afholder et brag af en Super Bowl-event og inviterer alle interesserede til en fantastisk aften/nat med burgere, bajere og chicken tenders i bedste amerikanske stil.

catch dine kammerater og tackle din vej ned til Arkaden til en aften fyldt med amerikansk fodbold.

Storskærm og mad hele natten

Arkaden sender direkte fra Hard Rock Stadium i Miami hele aftenen og natten, inkl. optakt, show og finale-kampen, som står mellem legendariske San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs.

Eventet starter søndag aften klokken 22.00 og fortsætter ind til den lyse morgen.

Du kan enten købe en entré-billet til 59 kr eller en menu-billet, som inkluderer en street food menu samt en amerikansk øl eller Coca Cola.

Med en menu-billet til 159 kr kan du enten vælge mellem en af LET’S B FRANK burgere med Frank’s fritter og dip eller HARALD’S BURGER.

Er du mere til kylling, kan du for 139 kr få chicken tenders med pomfritter, dip og coleslaw fra Chicken’n Chips.

Bliver du ekstra snackish i løbet af natten, holder de tre boder heldigvis åben.

Vildt half-time show

Udover en stor sportslig oplevelse er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows.

I år kan vi se frem til underholdning fra både Jennifer Lopez og Shakira – og får du selv lyst til at ryste hofterne lidt til showet, forestiller vi os, at det også er tilladt.

Læs mere her.

Hvad: Super Bowl på Arkaden Street Food
Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense
Hvornår: Søndag 2. februar, kl. 22:00 – mandag den 3. februar, kl. 04:30

Flaskerne skal tømmes: Lørups Vinstue inviterer til Sjatfest

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lørups Vinstue
Foto: Lørups Vinstue

Sidste år kunne det legendariske værtshus Lørups Vinstue fejre fødseldag efter 83 fornemme år i Odense.

Alderen har selvsagt sat sine tegn på den gamle beværtning, og ejerne har derfor besluttet, at det er tid til et ansigtsløft.

Vinstuen lukkes derfor ned et par uger i februar til renovation, men før håndværkerne kommer, beder ejerne om hjælp med at tømme deres fustager og flasker til en såkaldt “sjatfest.”

Festen foregår lørdag den 1. februar fra dørene åbner kl. 10.00 til lukningen kl. 03.00 næste morgen, og der 20% på drikkevarer hele dagen.

Som enhver anden lørdag er der også musik denne lørdag, hvor flyglet spiller fra kl. 11.00 til 13.00 om formiddagen.

Tilbage den 21. februar

Stamgæster og andre festlige sjæle behøver ikke savne Lørups Vinstue i lang tid.

Beværtningen vender stærkt tilbage fredag den 21. februar og har allerede en masse aktiviteter planlagt.

Man kan bl.a. nyde livemusik hver lørdag, deltage i Lørups Quizzen i marts eller være med i “Rundt om flyglet” den 3. torsdag i måneden.

Læs mere om Sjatfesten her.

Hvad: Sjatfest på Lørups Vinstue

Hvor: Lørups Vinstue, Claus Bergs Gade 5, 5000 Odense

Hvornår: 1. februar, kl. 10.00-03.00