MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær klar ved tasterne: Forsalget til den nye Star Wars film starter i morgen

Af Michael Qureshi

Det er en af årets største film, der får verdenspremiere 18. december.

Den helt nye Star Wars: The Rise of Skywalker ventes at blive et gigantisk hit, når den sidste film i Skywalker-sagaen brager igennem på biografskærmen.

Derfor forventes der et massivt tryk på biografernes billetsystemer, når der i morgen tirsdag d. 22. oktober klokken 10.00 over hele landet åbnes for forsalg til filmen.

Tidligere på året satte Avengers Endgame forsalget rekord, som det største forsalg til en biograffilm i Danmark nogensinde.

Men det kunne godt være, at The Rise of Skywalker kommer derop og måske endda fravrister heltene fra Avengers den rekord.

Vil have bundet sløjfe på trilogi

Hos Nordisk Film Biografer tør man ikke at spå om, hvorvidt billetsalget kommer op i de højder. Men man regner med, at der er mange, som køber deres billet allerede tirsdag morgen kl. 10.00.

“Vi har gode forventninger til forsalget, der starter tirsdag. Mange vil gerne ind og ligesom få bundet sløjfen på den her trilogi og se hvad det hele ender med,” siger Jan Ringtved, biografchef i Nordisk Film Biografer.

Det er i øvrigt planen, at den fulde trailer til Star Wars: The Rise of Skywalker vises i nat dansk tid på amerikansk tv, og derfra selvfølgelig på de sociale medier.

Hemmeligt plot

Plottet i filmen er indtil videre hemmeligt, men man ved, at filmen byder på det endelige opgør mellem Rey og den onde Kylo Ren.

Der forventes desuden en del afsløringer omkring Reys fortid og hendes komplicerede forhold til Kylo Ren.

Noget tyder også på, at den onde kejser Palpatine vender tilbage i en eller anden form som man kan se på plakaten for filmen.

Hvis du vil være blandt de første, der ser Rise of Skywalker, så skal du være klar til at booke billet til Nordisk Film Biografer via dette link

eller til Cinemaxx her

Del artikel

Andre læser også