MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær parat til at give den gas med en soundboks

Af Annoncør

Skal du også snart have gummistøvlerne på og bæltetasken på skrå, så er det værd at overveje, om du skal fuldende din festivaloplevelse med at leje en soundboks. En del af festlighederne på en festival som Skanderborg Festivalen foregår nemlig oftest nede i lejrene, hvor festivalgængerne har deres eget musikudstyr med hjemmefra. Men hvis I ikke gider slæbe en trækvogn med helt fra Odense til Skanderborg, så er der heldigvis mulighed for at leje en soundboks til jeres lejr med fri levering direkte til festivalen.

Det er blevet gjort nemt at holde et brag af en fest uden at være lydtekniker eller investere i dyrt og kompliceret udstyr. Man kan i stedet leje en soundboks, altså en kæmpe højtaler med høj kvalitet, som er uudholdeligt at høre på, når volumen skrues op og bassen pumper løs. Med en soundboks fra Shareboks behøver man ikke gøre andet end at udfylde et lille skema, og så er lejeprocessen sat i gang. I kan derfor roligt leje den ekstra detalje, der fuldender jeres festivaloplevelse og gør timerne mellem koncerterne sjovere.

I behøver ikke at slæbe tunge højtalere med fra Fyn

Der kan godt være langt til Skanderborg og campingpladsen, hvis man kommer helt fra Odense med telt, øl, tøj, sjove hatte og knæklys. Hvis man oven i hatten også skal til at slæbe tungt lydudstyr med sig, så kan det blive en anstrengende fornøjelse bare at troppe op. Det er her, at et firma som Shareboks har fundet på noget genialt, der kan gøre dit liv som festivalgænger til en leg. Ved at leje en soundboks gennem dem, kan man nemlig få kvalitetslyd leveret til Smukfest, uden noget besvær.

Gratis levering, når du lejer en soundboks er næsten for godt til at være sandt. Men ikke nok med det, så slipper du også for at betale depositum, når du bestiller lejrens mest populære udstyr og feststarter.

Inviter nabolejren med til fest

Med den nyeste version af soundboks kan I invitere nabolejren med til fest. Man kan nemlig forbinde helt op til fem lydsystemer med hinanden, så I allesammen kan skråle med på den samme sang, når I kommer hjem fra den perfekte Sean Paul, Tobias Rahim eller Megadeth koncert. Med det smarte TeamUp-system er det nemt at forbinde flere Soundbokse med hinanden og samle flere lejrfeste i én.

Ved at leje en soundboks garantere du også, at det er jeres lejr, der tiltrækker de mest festglade og sjove festivalgæster. Det er altid sjovest at hygge sig med god musik, hvis kvaliteten er i orden, og det er den med en soundboks fra Shareboks. Her er du også garanteret hjælp med det tekniske, også hvis du bare lige skal have forklaret, hvordan man skifter batteri. Man kan nemlig købe ekstra batterileje, så festen kan fortsætte til den lyse morgen. På mellemstyrke varer et batteri i helt op til 40 timer.

Del artikel

Andre læser også