Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær smart på farten med en praktisk DAY taske

Af Annoncør

Mangler du en hverdagstaske til skolebrug, arbejde eller shopping? Hvis du vil have alt det bedste samlet i en og samme taske, så skal du have fingrene i en DAY taske. Din DAY taske kan gøre alle dine daglige taske-formål en del nemmere, og så kan du tilmed se chik ud imens. Læs med her, og find ud af, hvorfor du skal have en DAY taske over skulderen, næste gang du træder ud af døren.

Kombiner det praktiske med det stilfulde

En taske er først og fremmest en praktisk størrelse, men i moderne tid er den også et modestatement i sig selv. Derfor findes tasker alle slags alsidige designs, som passer storartet til den modebevidste dansker. Hvis du elsker, at være praktisk, men samtidig ikke vil gå på kompromis med din stil, så kan en DAY taske blive din bedste ven. DAY taskers stadig voksende popularitet i det danske gadebillede, skyldes taskens smarte alsidige design og behagelige brugerstørrelse. 

En DAY taske kan bruges til stort set alt. Det er som en magisk bundløs taske, som kan indeholde alt fra skolecomputeren til råvarer fra Føtex. Din DAY taske kan blive et uundværligt medlem af din taskefamilie, og når først du har oplevet dens mangesidede egenskaber, så bliver den svær, at leve uden. Klik her og se et bredt udvalg af praktiske og fine DAY tasker, som passer perfekt til arbejdsdagen, rejsen, indkøb eller træningen. Bliv inspireret af de mange DAY designs, og find en flot model, som passer til din stil.

Iklæd dig ægte dansk design

En DAY taske er skabt ud fra det velkendte skandinaviske og minimalistiske design, som mange elsker. Når du shopper tasker fra DAY, så kan du naturligvis købe dig den ikoniske sorte skuldertaske med logo, som kommer i et tidløst, dog elegant, design.

Hvis du gerne vil have lidt mere krymmel på toppen, så udvikler DAY konstant nye designs til deres tasker. Derfor har du nu også mulighed for, at shoppe et bredt udvalg af farverige, mønstrede og blomstrede tasker til en hver stil. Alle DAY tasker, uanset udseende, er designet med optimal rummelighed, behagelige stopper og godt med opbevaringsplads indvendig. 

Bare fordi DAY tasken er praktisk, behøver den ikke være kedelig. Udforsk de forskellige styles, som DAY har at byde på, og find en taske, som du vil elske, at smide over skulderen, hver dag. 

Del artikel

Andre læser også