MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker Valentines under lockdown: Arkaden tilbyder særlig take away menu for to

Af Redaktionen

Du ved det, vi ved det, alle ved det! Valentinsdag 2021 bliver ikke som den plejer.

Men det skal ikke forhindre dig i at invitere din udkårne på en romantisk middag.

Det mener Arkaden Food Hall, som har kreeret en Valentines Take Away middag for to, hvor du frit kan vælge mellem mad fra seks forskellige spændende madboder, og ovenikøbet får du også to gratis Valentine-donuts fra Bronuts.

Det hele får du for 225 kr. 

Du kan se menuerne nederst i artiklen, men læs da lige Arkadens fem tips til en lækker Valentinsdag under lockdown.

Tip 1

Ude godt, men hjemme bedst… eller i hvert fald når landet er lukket!

Måske er udtrykket klichéagtigt, men det er med sikkerhed sandt til Valentinsdag 2021!

Derfor er første tip at bestille Arkadens JA TAK TILBUD på Valentins-take away inkl. romantiske donuts fra byens mest berømte donutbutik, Bronuts! Se info nederst i artiklen.

Tip 2

Find din kreative side frem! Chokolade og roser er vist ved at være umoderne! Hvis du allerede er i et parforhold, så overvej om du ikke kan lave et fotoalbum eller en playliste med jeres minder og favoritter.

Du kan også skrive et digt, en kærlighedserklæring eller bestille et lille lærred, pensler og maling, så I kan skabe et maleri i fællesskab på Valentinsdag. Det er da romantisk!

Tip 3

Lav noget sammen! Du har jo bestilt take away fra Arkaden, så sørg for at I mødes i god tid inden i skal hente maden. Find et par termokrus frem og fyld dem med jeres yndlings te eller kaffe inkl. f.eks. vaniljesirup, Bailey eller noget andet til at gøre den lidt sødere i dagens anledning.

På med sko, vanter og termokruset i hånden og gå ad stierne ind til centrum efter jeres aftensmad. Det er så hyggeligt at lave noget sammen. Efter aftensmaden kunne I male et maleri (se tip 2) eller spille et brætspil, det holder altid!

Tip 4

Husk romantikken! Levende lys i lysestager og fyrfadsstager rundt i hjemmet og måske også lidt dæmpet belysning. Det gør meget for stemningen, roen og romantikken.

Tip 5

En hjemmelavet gave der holder længere end den 14. februar. Kærligheden hører jo også til på alle andre dage af året, derfor anbefaler vi en hjemmelavet gave, f.eks. et klippekort med 10 oplevelser/aktiviteter/forkælelse du giver din partner eller kommende partner.

Det kan være en gåtur med kaffe/te to-go, massage, filmaften hjemme i stuen, hjemmelavet middag for 2, en hel dag i sengen, en fræk tirsdag, en telefonfri aften, gå i bad sammen, planlæg en weekendtur med overnatning i det fri… Mulighederne er mange, du skal selvfølgelig finde på 10 ting som både du og modtageren vil sætte pris på.

JA TAK TILBUD på Valentinsdag

Valentinsmiddag for 2

Inkl. 2 GRATIS Valentines-donuts fra Bronuts Odense

Vælg imellem 6 forskellige Valentins-take away menuer:

  1. The Original Pita (Menu: 2 friskbagte pitabrød, pommes og dyppelse)
  2. Thai by Noo (Menu: 4 stk. veganske forårsruller + 2 ens karryretter m. kylling)
  3. Mai’s Wok (Menu: Indbagt kylling med valgfri ris/nudler + 6 tempura kylling
  4. Vietnam Street Food (Menu: Vietnamesisk-sammensat menu med 2 stk. bahn mi sandwich + 4 stk. forårsruller + 4 stk. risruller med rejer + en valgfri deleret: Saté med stegt oksekød og med grøntsager + ris eller en vietnamesisk pandekage til deling)
  5. Otto’s Anatolian Food (Menu: En autentisk og smagfuld oplevelse med 2 kødspyd, 3 slags meze og bulgur, salet ,sweet potato fries og valgfri en slags dressing)
  6. Mida’s Hot Crispy Chicken (Menu: Cæsarsalat som forret og 6 crispy chicken med hjemmelavet chips, coleslaw og dyppelse)

Find JA TAK TILBUDDET på Arkadens Facebookside.

Sidste frist for bestilling er den 13. februar kl.14.00. Maden afhentes på det aftalte tidspunkt den 14. februar og Arkaden sørger for at pakke 2 Valentines-donuts sammen med den lækre mad, så du kan imponere kæresten.

Del artikel

Andre læser også