MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vandkampe er for både børn og voksne

Af Annoncør

Covid-19 begynder så småt at lægge sig. Sommeren og de varme dage er over os. Dagene er både blevet længere og lysere. Og i takt med at temperaturen stiger, bliver vores humør også bedre. Med de varme dage følger også en trang til at blive kølet ned; fryseren er fyldt med is, og der er altid drikkevarer på køl. Men en anden mulighed vil være at bringe vandet til dig – bringe vandet ind i din have. Lad os sende dine tanker mod vandkampe og vandpistoler. En vaskeægte sommerleg for både børn og voksne. Harald Nyborg har mange forskellige vandpistoler, vandgeværer og andet til vandlegen hjemme i haven. Herfor vil vi anbefale dig at læse nærmere og efterfølgende undersøge deres brede sortiment inden for udstyr til lege, hvor vand spiller hovedrollen.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Harald Nyborg

MigogOdense bringer seneste nyt omkring, hvad der rører på sig i Odense. Dette er alt lige fra restauranter og cafeer, du ikke må gå glip af. Kunstudstillinger og kulturelle oplevelser, der er værd at opleve.  Videre til gode steder at shoppe og ting, du bør købe.  Derfor er det også nærliggende, at vi gør dig og din familie opmærksomme på Harald Nyborgs udvalg af vandlegetøj!

Vandpistoler og andet legetøj til vandet

Man kan ikke sige vandlege uden at tænke på vandpistoler. De kan fyldes med vand gentagende gange, hvorfor der er tale om et stykke legetøj, der kan bruges i timevis. Det er dermed et prisvenligt vandlegetøj, der indbyder til leg og sjov, lige så længe du lyster det. Harald Nyborg sælger både store, mellem og mindre modeller, således du kan købe en vandpistol, der passer til netop dine ønsker. Uanset størrelsen kan de købes i ordentlig kvalitet til fornuftige priser – og som altid har de meget hurtig levering.

Udstyr du kan vinde med

Kan du forestille dig noget mere lokkende, end at invitere hele jeres familie og en flok af jeres gode venner på besøg til en dag i haven. En havedag med solskin, massere af solcreme og kolde drikke, godt humør og selvfølgelig en vandkamp med de allerbedste vandpistoler og –geværer, der med sikkerhed vil gøre dig til vinder af vandkampen. Disse får du netop hos Harald Nyborg! Hvad end det er dig eller din partner, dine børn eller jeres besøgende, der mangler udstyr til vandlegene i haven, kan Harald Nyborg være behjælpelig. De har udstyr, der med sikkerhed vil bringe store smile frem på jeres læber, hvad end det er i form af oppustelige badedyr, rutsjebaner eller vandpistoler.

Del artikel

Andre læser også