ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vandpiber i topklasse: HD Shisha leverer lige til døren i Odense

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen

Du er sikkert stødt på dem før.

De sidste seks år har HD Shisha været fast inventar på mange af landets festivaler, hvor de lejer vandpiber ud, og de sidste to år har de bragt vandpiber ud til private hjem i Odense by – du ringer eller skriver bare på 31900055, og de kommer med vandpibe og tobak med en leveringsgaranti på 45 minutter.

Det var My Shisha, der startede udleveringskonceptet i Odense. Og det er her, Hassan Dalal, der er ejer af HD Shisha, fik sin inspiration fra.

“Jeg snakkede med ejeren af My Shisha og fortalte ham, at udleveringskonceptet er mega smart, og at jeg er interesseret i at køre nogenlunde samme koncept, men gerne mere high-class – altså bedre vandpiber og nyere teknologier.

“Det var vigtigt for mig at respektere My Shisha, og de sagde heldigvis, at jeg skulle springe ud i det, og siden da er det da også gået over al forventning, så jeg er virkelig glad og stolt”, siger Hassan.

Service i topklasse

Hos HD Shisha er det ikke blot vandpiberne, der er high-class – det er kundeservicen også. 

”For mig er det ikke et levebrød, og jeg arbejder stadig fuldtid ved siden af.

Det, jeg går op i, er at give folk god service og en god pris, så de kan nyde en vandpibe, der ikke fås bedre andre steder og få en virkelig god oplevelse”, fortæller Hassan, der til dagligt arbejder som ingeniør.

Og du kan roligt nyde din vandpibe i fulde drag uden bekymringer, for du skal ikke selv sørge for, at aflevere den retur. HD Shisha henter den nemlig selv dagen efter.

“Vi vil rigtig gerne være gode ved vores kunder og kredse lidt ekstra for dem. For os handler det om god service, og det ved jeg folk kan nikke genkende til, at det er de får hos os”, fortæller Hassan.

Kvaliteten skal være i top

Servicen udmærkes ligeledes ved, at hver eneste smag har deres egen vandpibe. Bestiller du eksempelvis æblesmag, får du en vandpibe, der kun er beregnet hertil.

“Vi sikrer altid, at kvaliteten er i absolut top i vores vandpiber, og det mener vi ikke den er, hvis vi eksempelvis sælger en vandpibe med æblesmag, der tidligere har været brug til en smag med vindrue/mynte”, siger Hassan.

Der har været stor uvished om, hvorvidt smag i vandpiber ville blive ulovligt, efter et flertal i Folketinget sidste år besluttede at forbyde tilsætning af smag til vandpibetobak, tyggetobak og e-cigaretter.

Nu har sundhedsminister, Magnus Heunicke, dog udskudt forbuddet på ubestemt tid, efter at EU-kommissionen har protesteret.

Har alt du skal bruge og mere til

Udover udlevering har HD Shisha en webshop, som bogstavelig talt har alt det udstyr, du har brug for til en god vandpibe-fest.

Men det er langt fra alt. Den 18. juli åbnede HD Shisha nemlig deres første fysiske butik, der ligger ved Vollsmose Torv og er på lige omkring 100 kvadratmeter og har langt over 100 forskellige slags.

Men du finder også meget andet end blot lækre vandpiber. Butikshylderne bugner også med alt tilbehøret, der skal til. Der er hoveder, rør, slanger, vaser, kul og ikke mindst selve tobakken.

HD Shisha er blandt andet dansk distributør af den velkendte og populære tyrkiske tobak fra Adalya, og i butikken finder du de 10 bedst sælgende varianter i Europa.

Men der er selvfølgelig også mange andre tobaksmærker og varianter – blandt andet Mazaya, Al-Fakher og Social Smoke.

Du kommer altså ikke til at gå forgæves – hverken på udstyr eller tobak. Er du mere til e-cigaretter og væsker, snus mv. så kan du også finde et stort udvalg af det hos HD Shisha.

Ny app lige på trapperne

Selvom det kun er to måneder siden, at HD Shisha slog dørene op til deres nye fysiske butik, er de allerede nu klar med endnu en nyhed.

Inden for en måned er der nemlig en app klar, der gør det endnu nemmere at bestille din vandpibe.

Med appen følger der også nye tiltag, hvor det blandt andet er muligt at tilkøbe chips, cola og andre lækkerier, der går godt i samspil med vandpibe-hygge.

“Når den er klar, får du 15% resten af året ved køb gennem appen”, fortæller Hassan og fortsætter:

“Vi har købt en ny bil, og lige nu er vi i gang med at indrette den med et meget større køleskab, der gør det muligt for os at levere endnu flere varer til kunderne”.

Det er dog stadig muligt at finde den meget velkendte og genkendelige, lilla bil, som HD Shisha kører Odense rundt i.

Og det er med at holde øje. For hvis du ser bilen og sender en snap til HD-Shisha, får du 10% rabat på dit næste køb.

Du kan altid følge med på HD Shisha’s hjemmeside og Facebook for nyheder og gode tilbud.

Del artikel