ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vanvittig konkurrence: Kobekød og eksklusiv vin for 15.000 kroner

Af Aske Bisgaard Pedersen

Det er ikke hver dag, man lige knapper en flaske rødvin op til 12.000 kroner.

En så eksklusiv flaske fortjener at blive ledsaget af et lige så eksklusivt måltid.

Hvad bedre er der til det end det udsøgte kobekød, der med sin uovertrufne fedtmarmorering anskues som verdens nok bedste kød.

Vind vanvittig middag til 4 personer

Hvis du tænker, at det er en kulinarisk oplevelse, du aldrig kommer til at opleve, så har du altså alligevel chancen.

Lige nu kører Korup SteakHouse nemlig en konkurrence, hvor man kan vinde en middag for fire personer, der byder på 4 stk. japansk kobe og en flaske Mouton Rothschild fra 1994.

Rødvinen alene har en værdi á 12.000 kroner, og hele middagen har en samlet værdi á 15.000 kr.

Der er altså al mulig grund til at skynde sig ind på restaurantens hjemmeside og deltage i konkurrencen, så kan man kan forkæle sig selv og nogen, man holder af, med en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Man kan deltage i konkurrencen her.

Møreste kød og ypperligste vin

Japansk kobekød er noget af det møreste og mest koncentrerede stykke kød, man kan sætte tænderne.

Prædikatet sætter strenge krav til opdrættelsen af kvægene, der er en kunst i sig selv.

Kvægene kommer fra Kobe-området i Japan, og opdrætningen byder på både massage, øl og andre metoder, der skal holde dyrene afstressede og skal garantere kød af højeste kvalitet og mørhed i en sådan grad.

De stringente metoder skal sikre, at kødet føles som luft, men smager himmelsk.

Det er ikke en hvilken som helst vin, man kan skylle det lækre kød ned med. Chateau Mouton Rothschild er nemlig ifølge indehaveren af Korup SteakHouse, Soner Altinok, “blandt de fem ypperligste vine i Bordeaux klassificeret 1 Grand Cru-klasse”.

Den er altså ikke bare en del af eliten blandt Bordeaux-vine, men i den absolutte elite i hele verden.

Hvis du er nået helt hertil og endnu ikke har begivet dig ind på Korup SteakHouses hjemmeside og deltaget i konkurrencen, så skynd dig at gøre det her.

Del artikel

Seneste nyt