Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Veras butik lukker: Slutter med et kæmpe genbrugslagersalg

Af Emil Kjær Jørgensen

Efter to år i Odense lukker Veras deres tøjbytte og vintageforretning ned i Pogestræde 22.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Sidste dag butikken er åben er mandag d. 31. august 2020, hvor Veras kæmpe genbrugslagersalg lukker med alt for kun 20 kr.

Åbner pop up i Storms Pakhus

Veras lukker dog ikke helt ned i Odense for de er stadig at finde i Storms Pakhus to gange månedligt, hvor du stadig kan bytte dig til nyt brugt tøj, og shoppe for point i Veras egen stand, og selvfølgelig sælge ud af din private garderobe med en stand – eller shoppe og bytte dig til brugt på webshoppen veravintage.dk 24/7.

Veras er et genbrugsunivers, hvor alle nemt og billigt kan få en bæredygtig garderobe ved at bytte, sælge og købe genbrugstøj. De har skabt en cirkulært tøjcycklus, hvor intet tøj går til spilde, for at redde så meget tøj som muligt.

Og for at redde endnu mere tøj fra udsmidningsdøden bliver Veras butik nu en endnu større del af Veras Market i Storms Pakhus.

“Efter to dejlige år med butikken i Odense går vi nu all in på vores online tilstedeværelse og at være Danmarks største webshop for bytte, salg og shopping af brugt tøj.

Fremover er vi at finde på verasvintage.dk med et udvalg på over 3.000 brugte varer, og med 10, nye brugte varer hver dag og 14. dages retur, så ønsker vi at gøre det ligeså let at shoppe brugt online, som at shoppe nyt.

Alt vores tøj kommer fortsat fra danskernes klædeskabe, hvor vi giver alt tøj nyt liv i kampen mod at minimere tøjspild og skabe cirkulære forbrugsmønstre hos danskerne.

Og vi slipper heller ikke helt vores kære Odense for vores tøjbyttebutik bliver en endnu større del af vores Veras Market, og på den måde kan vi stadigvæk redde endnu mere tøj sammen med odenseanerne,” som er at finde 1. og 3. søndag i måneden i Storms Pakhus,” lyder det fra CEO og grundlægger af Veras, Rebecca Vera Stahnke.

Kom til kæmpe genbrugskup

Fra d. 19. august og til og med d. 31 august rydder Veras ud i deres store genbrugslager i butikken på Pogestræde 22, hvor de fyrer op for brandvarme priser – du kan shoppe alt i butikken til kun 50-60 kroner og den sidste uge er der 3 for 100,- og den allersidste dag d. 31. august, kommer prisen helt ned på 20 kroner pr. item

Læs mere om genbruglagersalget i Facebook-eventet lige her.

Byt dit tøj til nyt brugt på Veras Market

Tøjbytte bliver nu en stor del af Veras Market, hvor nemt kan bytte dit tøj til point, som du kan bruge på nyt brugt kluns. Du kan altså fortsat indlevere de samme varer, da byttekonceptet forbliver nøjagtig det samme, bare flyttet ud på Veras Market i Storms Pakhus.

Du kan indlevere op til 5 ting – og så får du point udbetalt direkte, som du kan shoppe for i standen. Du får udbetalt ⅓ af vores salgspris på dine varer i point. Det koster en 10’er pr. vare, du vil veksle til point. Se datoer for Veras Market i Facebookeventet.

Du kan også stadig gå på genbrugsjagt i Storms Pakhus, som du plejer 1. og 3. søndag i måneden, med alverdens brugt tøj fra private stande og i Veras egen stand, hvor alt ALT altid koster 40 kroner, og du kan altid hapse 5 items for kun 100 kroner. Og ALLE varer kommer til at være til salg til de tøjbyttepoint, man får udbetalt, hvis man bruger Veras’ tøjbyttekoncept.

Veras Genbrugslagerslag:

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/426639537989754/
Åbningstider: Ons-fre fra kl. 12-18 og lørdage fra kl. 11-16 – sidste dag d. 31. august koster alt 20,-
Adresse: Pogestræde 22, 5000 Odense

 

Veras Market i Storms Pakhus:

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/379485982940123/
Shop en stand til markedet: www.verasvintage.dk/market/odense
Hvornår: 1. og 3. søndag i måneden i 2020: 23/8, 6/9, 20/9, 4/10, 18/10, 1/11, 15/11, 6/12
Tidsrum: Markedet er fra kl. 11-16
Adresse: Storms Pakhus, Seebladsgade 21, 5000 Odense C

Del artikel

Andre læser også