Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens bedste kommer til Odense: Oplev et storslået show

Af Redaktionen
DGI Verdensholdet.
DGI Verdensholdet.

Hvis du er blandt de mange, der føler, at januar er grå og kedelig, så har du mulighed for at afslutte måneden med fest og farver.

På søndag den 28. januar afholdes DGI International GymShow 2018 i Odense Idrætshal, hvor verdens bedste gymnaster, akrobater, jonglører og dansere er samlet i et storslået show i verdensklasse.

Oplev DGI Verdensholdet og mange flere
På programmet finder du blandt andet DGI Verdensholdet, der har det bedste med fra deres serier. Derudover kan du opleve en lang række af udenlandske artister, der blandt andet favner akrobater, breakdancere, jonglører, diablo-jonglører og skateboarders med halsbrækkende, hårrejsende og imponerende indslag.

Showet er bygget op af de to koreagrafer, Lasse Søbye, der blandt andet har trænet Eliteholdet på Ollerup Gymnastikhøjskole, og Kirstine Mielcke Hansen, som har været koreograf for det 10. og det 11. DGI Verdenshold.

Koreograferne Kirstine Mielcke Hansen og Lasse Søbye (foto: Palle Skov).

Mere end et gymnastikshow

Til DGI International GymShow kan du opleve meget andet end de dygtige gymnaster. Du kan f.eks. også opleve det spanske jonglør-talent Jimmy Gonzales, der for første gang gæster Danmark.

Jimmy kombinerer jonglering og dans i et storslået show, hvor man ved første øjekast kan blive i tvivl om, hvorvidt han styrer boldene, eller om de styrer ham. Men med 15 års erfaring og hård træning, har Jimmy Gonzales helt styr på det!

Vil du med?
Billetter til DGI International GymShow 2018 koster for voksne fra 275 kr. og for børn under 12 år fra 225 kr. Showet, som afholdes i Odense Idrætshal, starter kl. 15 og varer to timer inklusiv pauser. Dørene åbner en time før.

Du kan købe billetter her.

Del artikel

Andre læser også