Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kommer efter planen til Odense i august: Vi Elsker 90’erne melder nyt ud

Af Michael Qureshi
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Vi Elsker 90’erne ruster sig til alle corona-scenarier, og derfor har de valgt at have en ny dato i Rødovre i reserve, hvis det ikke bliver muligt at genåbne samfundet totalt i løbet af foråret og starten af sommer.

Salget af billetter sættes desuden på stand by i alle seks byer frem til 27. februar for at sikre de gæster, der allerede har købt billet til årets jubilæumsbrag.

Grundet usikkerheden omkring kommende restriktioner, har ”Vi Elsker 90’erne” også fundet nye, alternative datoer til årets to første koncerter i Rødovre og Aabenraa.

Rødovre flyttes eventuelt fra 22. maj til 14. august og Aabenraa 5. juni til 28. august.

Kender ikke omfanget endnu

Desuden stopper man billetsalget i alle byer inklusiv Odense, så man er sikker på ikke at skuffe nogen.

“Vi er så heldige, at 90 procent af gæsterne, der havde købt billet til 2020, valgte at beholde deres billet og overføre den til 2021.

Men vi kender ikke omfanget af restriktionerne til maj, når den første koncert skal afholdes i Rødovre. Skal den aflyses?

Må vi være færre mennesker end vi allerede har solgt billetter til?

Vi ved det simpelthen ikke, og derfor sætter vi salg af yderligere billetter på standby, så vi ikke risikerer at sælge til kære gæster, der måske ikke får lov at deltage,” siger koncertarrangør Riffi Haddaoui og partner i Vi Elsker.

Officiel 90’er dag

27. februar udråbes desuden til officiel 90’erdag.

På denne dag offentliggøres det fulde line up – 25 artister – til jubilæumsbragene i alle seks byer, og det er også dagen med masser af konkurrencer og 90’er-musik, både på de sociale medier og med forskellige mediepartners.

De øvrige koncerter foregår i Næstved (14. August), Holstebro (21. August), Aalborg (21. august) Odense (28 . August ) medmindre andet meldes ud.

“Vi er ganske sikre på, at vi med de nuværende tiltag, vacciner og quicktests, nok skal få lov til at komme ud at fejre vores 10 års jubilæum med alle vores gæster.

Spørgsmålet er nok bare, hvor mange vi må være.

For os at det vigtigt at sikre, at de mange, der har beholdt deres billetter fra sidste sommer, får lov at feste med,” siger Riffi Haddaoui og fortsætter;

Udviser ansvarlighed

“Vi håber selvfølgelig, at vi må fylde festivalpladsen op, men intet er givet på forhånd.

Vi håber med en foreløbig stand by af billetsalget, at vi har udvist den ansvarlighed, vi altid ønsker at udvise til vores arrangementer.”

Salget af billetter genåbnes 27. februar med håbet om, at man på det tidspunkt er klogere på restriktionerne vedr. årets festivaler.

Vi Elsker 90’erne begyndte sin rejse i 2011 med en enkelt fest på Damhuskroen i Rødovre ved København. Siden er det gået stærkt. Med de danske og svenske festivaler runder man hvert år flere end 100.000 koncertgængere.

Del artikel

Andre læser også