MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De skal bare smages: Billige boller med Baileys

Af Mads Aagurd

Vores rækkevidde, når det kommer til fastelavnsboller, er begrænset. Sådan vil det være. Det er umuligt at smage alle.

Vi ville i øvrigt også blive kuglerunde, hvis det kunne lade sig gøre.

Derfor er vi også glade for, at I er villige til at give jeres besyv med, når vi skal have smagt på Odenses mange lækre flødefastelavnsboller.

Og det er netop det, der ligger til grund for dagens test.

I går var vi nemlig meget imponeret af den velkendte smag af Toms Skildpadder, som Fru Lund havde formået at stoppe ind i en fastelavnsbolle – og dagen derpå er vi det fortsat.

Men en kyndig fastelavnsbolleentusiast gjorde os opmærksom på, at den med skildpaddesmag ikke er unik – og at man kan få den og en anden lækker specialitet hos Kvickly i Dalum.

(Kvickly i Dalum ligger på Dalumvej 46, 5250 Odense)

Flødefastelavnsboller koster 20 kroner hos Kvickly, men af kvitteringen fremgik 8 kroners rabat, hvorfor normalprisen må være 28 kroner.

To lækre, men specielle varianter

Hos Kvickly har de en del forskellige udgaver af flødefastelavnsbollen, men vi valgte at fokusere på de to mere specielle varianter i form af en med skum af Baileys og en med skildpaddefyld.

Det kan indimellem være farligt at love en smagsoplevelse, der minder om ting, de fleste har et forhold til, men på smagsdelen lykkes de virkelig godt.

Skum af Baileys
Man er ikke i tvivl. Den smager fuldstændig som Baileys. Skummet er lækkert og luftigt, og smagen er markant.

Faktisk kan man blive en lille smule i tvivl om, hvorvidt man må køre bagefter, så meget smager det af den kendte cremelikør.

Det er sådan en bandit, man nok ikke kan spise to af, men den smager virkelig skønt, og så gør det ikke noget, at den skiller sig lidt ud i mængden.

Skildpaddefyld
Den smager akkurat som Toms Skildpadder, og det er ret imponerende. Romcreme og karamel er placeret i midten, og så har man små stykker chokolade på toppen af flødeskummet.

Sammenligner man med den fra Fru Lund, så er den kraftigere i smagen, og det er der helt sikkert folk, der vil foretrække, mens andre er mere til den anden.

Fælles for de to – og skildpaddesmag i det hele taget – er, at det smager tæskegodt.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien