Vi tester: Virale æbleskiver med brun sovs

Julen er nær, og som hvert år bliver der eksperimenteret med de vanlige julegodter.
I år var det så æbleskiven, der stod for skud hos Vorfor Vaffel i Storms Pakhus.
For hvor de fleste ville foretrække syltetøj og enten flormelis eller sukker, så er streetfood-boden nu gået en helt anden vej.
De har nemlig – som tidligere år – kreeret en æbleskive fyldt med nutella og toppet med brunsvigersovs.
Og sikke en sukkerbombe den er. Fuld fart på.
Juleopfindelsen gik da også viralt på Facebook, da Storms Pakhus den 14. november valgte at dele det påfundet.
“Dobbelt op på brun sovs.”, er opslagsteksten, og så bliver man ellers taget igennem processen.
Og hvis der er noget, der kan få fynboerne op ad stolen, så er det, når nogen laver noget med brunsvigeren.
I skrivende stund har opslaget fået tæt på to tusind likes og mere end 130 delinger.
Hvordan smager den så?
Jo, prøv at lukke øjnene og forestil dig så en lun og sød æbleskive, fyldt med det cremede chokoladesmør og dyppet og rullet i varm snaskede brunsvigersovs:
Sådan som du forestiller dig, den smager – sådan smager den!
Det er ikke den store gastronomiske overraskelse, men den er bestemt sjov at stifte bekendtskab med.
Er vi helt oppe at ringe over den virale skive?
Nej, det kan vi ikke påstå.
Omvendt fejler smagen jo slet ikke noget.
Men man må nok bare konstatere, at Nutella og brunsvigersovs ikke tilfører noget til den traditionelle æbleskive, som syltetøj og flormelis ikke klarer bedre.
Tre store æbleskiver med nutella og brunsvigersovs fås for 60 kroner.
Det er et par ægte sukkerbomber, du får til den pris.
Af samme grund kan man roligt overveje, om ikke en enkelt kan stille lækkersulten?