MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Videoproduktion Nordjylland (Nordjylland/Frederikshavn)

Af Annoncør

Der er mange grunde til at overveje at bruge video i forhold til markedsføringen i en virksomhed. Online marketing spiller en væsentlig, hvis ikke essentiel rolle i dét at skabe awareness omkring en nystartet eller allerede-eksisterende virksomhed. Markedsføring kræver typisk en del planlægning samt arbejdstimer og ressourcer, hvilket der bare ikke altid er.

Mange virksomheder vil gerne klare alle arbejdsopgaver selv og det er selvfølgeligt forståeligt. For eksempel i forhold til content på de sociale medier eller platforme. Det er trods alt billigere at gøre det hele selv ikke? Men der er også forskel på, kvaliteten af content og hvordan det virker i forhold til dét at markedsføre sin virksomhed. Det kan være en god idé at overveje at hyre professionelle til at skyde video content, da det kan være en direkte investering. Læs mere om

videoproduktion og film i Nordjylland i linket.

Hvorfor er videoer relevante i markedsføringen?

Videoer er det perfekte værktøj til at fremme et budskab til nye og potentielle kunder, samt gamle. I videoer er det nemmere at skabe relation med kunderne og bevægelsen i billedet har meget at sige. Det er desuden et genialt redskab til fortælle, inspirere og informere, frem for blot et billede eller en tekst. På de sociale medier og andre digitale platforme, bliver millioner af videoer vist hver eneste dag, altså er det en trend. Det betyder selvfølgelig også noget for dig som virksomhedsejer, da videomarkedsføring naturligvis passer ind der.

Få din video ud på de sociale medier

Markedsføringsvideoer egner sig særligt godt til eksempelvis Facebook, Instagram, TikTok Snapchat og YouTube. Du kan sagtens selv lave amatør content, hvilket også har enormt mange fordele. Dog er der god grund til også at overveje at få lavet en professionel video, hvor der er fokus på alt fra produktionen til redigering.

Få lavet professionel video uanset hvor du er

Hos Rahbek Media kan du få hjælp til at lave skarpe videoer, som laves så du kan få mere salg i virksomheden. Mediefirmaet har beliggenhed flere steder og kan hjælpe dig uanset om du bør i den ende af landet eller den anden. Virksomheden er eksperter i at lave spændende videoer ud fra kundernes ønsker og behov, men med gode råd og vejledning undervejs. Medievirksomheden kan både være behjælpelig med at lave video markedsføring, men også produktvideoer og meget andet. For mere information omkring produktion af film og video i Frederikshavn eller andre steder i landet, klik venligst på linket.

Hvorfor få hjælp til videoproduktion?

Hvad enten du lige har startet ny virksomhed op eller, der skal flere kunder til dit nuværende firma, så kan det mange gange være en stor hjælp at henvende sig til et mediefirma. Ikke nok med, at professionelle indenfor området kan deres kram og ved, hvad der virker inden for markedsføring verdenen, så følger de også med i nuværende trends. Derudover består disse firmaer af kreative sjæler, der brænder for at hjælpe dig og arbejde med spændende content i den digitale verden. Gør dig selv en tjeneste og undersøg dine muligheder for at få lavet prof marketing.

Del artikel

Andre læser også