MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Erfaren restauratør: Vil åbne tre nye steder på tre måneder

Af Ane Johanne Damgaard

I foråret annoncerede han, at han til september åbner en ny vinbar i Kongensgade. Vino Værdsat bliver landets måske eneste vinbar, hvor der stort set kun bliver serveret vin fra Danmark.

Kort tid efter blev det offentliggjort, at det også er ham, der skal drive Restaurant Kratholm i Bellinge med et “suppe, steg og is anno 2023”-koncept til oktober.

Og nu er der endnu en nyhed på vej…

Benjamin Mosskov, som også er manden bag både Restaurant Værdsat og Vestergade, har nemlig planer om at åbne endnu et sted til november.

Det vil altså sige, at han slår dørene op til hele tre nye steder på tre måneder.

Nyt liv i Kongensgade

Det tredje af stederne skal ligge i Bar’ Tapas’ gamle lokaler og får navnet Café Kongensgade.

Det skriver Fyens Stifttidende.

Caféen kommer, ligesom vi kender det fra Benjamin Mosskovs andre spisesteder, til at have et prisleje, som de fleste kan være med på.

Konceptet bliver en viderudvikling af Junkhouse by Værdsat, som kørte på Anarkist.

“Målgruppen på Café Kongensgade bliver uden tvivl noget yngre end på Værdsat og Restaurant Vestergade. De kan forvente et menukort, hvor man finder retter, man ikke har andre steder i byen.

Jeg gider ikke nachos, sandwich og pastaretter. Vi skal byde på en kulinarisk oplevelse til en fair pris præcis som på Værdsat og Vestergade,” siger Benjamin Mosskov til Fyens Stifttidende.

To nye steder i Kongensgade betyder nyt liv til gaden, der ellers har været præget af mange lukkede døre.

Da han selv er fra Aalborg, håber han på at kunne skabe noget i Kongensgade, der minder om stemningen i Jomfru Ane Gade.

Og med den legendariske restaurants genopståen i Bellinge, er der altså rigtig meget godt på vej til Odense i efteråret.

Del artikel

Andre læser også