MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil du være en moderne H.C. Andersen?

Af Redaktionen

Annonce

Den person Odense er mest kendt for, er sandsynligvis H.C. Andersen. H.C. Andersen har skrevet nogle af de mest kendte eventyr i verden. Det kan være svært at komme op i hans kaliber, men de fleste vil være glade for bare en brøkdel af H.C. Andersens succés.

Forfatter i en moderne verden

I dag lever vi i en verden, hvor det kan se helt anderledes ud at være forfatter, end det gjorde dengang H.C. Andersen skrev sine tekster i 1800-tallet. Dette skyldes i høj grad den teknologiske udvikling.

På grund af teknologien kan alle skrive bøger og tekster, som de kan udgive på nettet. Hvis du har en tekstforfatter i maven, er det i dag ikke svært for dig at få udgivet dine tekster. Du kan nemlig udgive dine historier som e-bog eller på din egen personlige blog.

At rejse er at leve

Hvis du i højere grad kan relatere dig til H.C. Andersens kendte citat; At rejse er at leve, kan du stadig sagtens producere gode tekster. Dette kan du gøre ved at hyre en tekstforfatter til at skrive dine tekster.

Du kan rejse ud i verden og opleve en masse ting, og senere få skrevet dine oplevelser ned for eksempel ved hjælp af transskribering. På den måde kan du udleve din moderne H.C Andersen, som holdt af at rejse, fuldt ud.

Ved transskribering indtaler du, hvad en tekstforfatter siden hen skal skrive ned. Det kan du for eksempel få hjælp til hos Scriptomist.

Skarp træning

Hvis du gerne vil minde lidt mere om H.C. Andersen er det en rigtig god idé at øve dig. Dette er hvad enten, du vil ud at opleve verden og få nedskrevet dine erindringer, eller du vil blive en lige så stærk tekstforfatter.

En rigtig god måde at blive god til disse ting, er ved at læse bøger. Læser du selv mange bøger, kan du nemlig få øjnene op for, hvordan disse bliver skrevet. Her kan du få inspiration til, hvordan din egen bog eller blog skal se ud. Og du kan lære at blive mere opmærksom på de små ting i tilværelsen, som man skal lægge mærke til, hvis man vil være en interessant forfatter.

Del artikel

Andre læser også