MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil skabe noget særligt: Kendt restaurant vil åbne vinbar i weekender

Af Michael Qureshi

I starten af 2023 fik Dalum en væsentlig opgradering på restaurant-fronten med åbningen af Niro Sushi.

Sushi-restauranten er siden blevet taget varmt imod både blandt de lokale i Odense-forstaden.

Men også rigtig mange fra det centrale Odense tager ofte turen til Dalum.

Den hyggelige og intime restaurant med sushi på højeste niveau er altså en ægte lokal succes, som har bidraget til at gøre Dalum endnu mere attraktiv.

Nu går indehaver Ayman Chanchiry med nye spændende ideer, der helt sikkert vil give endnu mere liv i weekenderne på restauranten.

Han vil sammen med sin vinleverandør fra CS Vine skabe et alternativ til vinbarer, caféer og andre barer inde i selve Odense.

Derfor går de med tanker om at forvandle Niro Sushi-restauranten til en vinbar i weekenderne.

Vil teste konceptet af

Første gang bliver fredag d. 1. september, og det bliver lidt en test af, hvorvidt der er opbakning til, at det skal blive et fast koncept.

“Vi har holdt en hel del vinsmagninger i restauranten, og Wine Makers Dinner hvor vinproducenterne har været med til smagningerne.

I weekenden afviklede vi så en cocktail- og sushi smagning i samarbejde med E-Baren, og stemningen var så fantastisk, at vi blev enige om, at nu trykker vi på knappen,” fortæller Ayman Chanchiry, indehaver af Niro Sushi, til MigogOdense.

Drømmen er, at forvandle lokalerne i Niro Sushi til en hyggelig vinbar med god stemning og elektrisk atmosfære, når gæsterne er færdige med at spise.

Hvor alle både lokale i Dalum men også fra andre dele af Odense er velkommen til at droppe ind til et glas vin eller flere.

Et glas vin starter fra 65 kr. på vinbar-konceptet.

“Vores gæster i weekenderne er typisk færdige med at spise ved en 20-tiden, og der mangler måske muligheder for at blive og hygge sig.

Typisk tager folk så videre ind til Odense, men jeg fornemmer, at de faktisk gerne vil blive.

Det kræver så, at vi kan forvandle lokalerne til en mere vinbar, hvor folk også bare dropper ind,” fortæller han.

“Vi kommer selvfølgelig også til at udvide vinkortet i de dage, og vi kommer også til at servere snacks og andre ting, som passer godt ind til en vinbar,” lyder det fra Ayman Chanchiry.

Får lov til at nørde med vinen

Første gang konceptet bliver testet er altså om små to uger, og herfra vil man så vurdere, hvad der virker, og om det er noget, som skal være en fast del af restauranten på torsdage, fredage og lørdage.

Det bliver som nævnt i samarbejde med Christian Schønberg fra CS Vine.

Han glæder sig over planerne på Niro Sushi.

“Jeg har jo specialiseret mig i at arbejde med mindre og mere ukendte vinhuse.

For mig er det vigtigt, at det ikke bare er vin, men at jeg kan få lov til at fortælle historien om vinen og de folk der har produceret den.

God vin kan man få mange steder, men der er ofte en rigtig god historie koblet på vinen og vinhuset bag.

Så jeg synes, det er spændende, hvis der kan skabes en vinbar-stemning på Niro Sushi, hvor man får en lidt anderledes oplevelse,” forklarer Christian Schønberg.

Skønt lokalt initiativ

Han er overbevist om, at Dalum kommer til at tage godt imod det nye initiativ.

“Jeg tror, at folk rigtig gerne vil det.

Planen er, at vi laver et lille midlertidigt vinkort fra gang til gang, så det ikke er det samme, vi har med hver gang.

Der er noget spændende i at lege med vinkortet og hele tiden komme med noget nyt.

Alt efter hvordan det fungerer kan det jo også hele tiden tilpasses.

Det er i hvert fald fedt, at man gerne vil lave noget udover det sædvanlige,” lyder det fra vinimportøren.

Første gang bliver som nævnt altså fredag d. 1. september.

Man er velkommen til at booke bord til middag på Niro Sushi eller blot droppe ind efter klokken 20.00 til “vinbaren”.

Del artikel

Andre læser også