Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild aften i vente: Fem af landets største comedy-navne samles i Odense

Af Michael Qureshi

Normalt trækker de hver især fuldt hus.

Men i denne uge kan du opleve fem af Danmarks største comedy-navne på samme scene i ODEON.

Oplev Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre og Kasper Gross på én og samme aften, når de hver har 25 minutter til at levere snappy pointer, knivskarp timing og jokes i særklasse.

Det sker på torsdag d. 22. oktober.

Billetterne til showet klokken 20.30 er totalt udsolgt, men nu er der kommet ekstra billetter til showet 17.30.

Du kan booke billetter her.

Har 25 minutter hver med de skarpeste jokes

Kom og oplev fem af landets absolut bedste komikere på én og samme aften.

Hver af dem har 25 minutter til at give den sit bedste skud, så du kan roligt forberede dig på en syndflod af snappy pointer, knivskarp timing og jokes i særklasse.

Tre år har det taget at stable Comedy Ballroom Tour på benene. For det er mildest talt nogle travle herrer, der alle er booket langt frem i tiden.

Hver har sine respektive one-man turneer, TV shows og filmoptagelser.

Men det er nu lykkedes at samle de største komikere til fire eksklusive aftener med comedy i nogle af Danmarks smukkeste sale i efteråret 2020 & 2021.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve cremen af dansk comedy samlet på bare ét sted. Det bliver skarpt og en helt igennem forrygende måde at opleve stand-up på.

Fem topnavne

Lars Hjortshøj er en af de bedste performere og ypperste komikere, vi har herhjemme. Hans unikke personlighed på scenen, kombineret med et kæmpetalent for at skrive og levere jokes, hiver ham op i en klasse helt for sig.

Thomas Warberg har i efteråret 2019 været landet rundt med sit anmelderroste one-man show ”Perfektion, overskud & andre lorteord”. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Ruben Søltoft og hans unikke og finurligt komiske talent har været stærkt efterspurgt siden han gjorde sin debut på den danske stand-up scene. Den talentfulde og charmerende komiker har været rundt i landet med hele to one-man shows, der har trukket fulde huse over det meste af landet.

Mark Le Fêvre kickstartede sin karriere med internet-sketches, men har siden koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow “Bøvl”, der landede ham en nominering som “Årets Komiker 2019”.

Kasper Gross er aktuel med den anmelderroste TV2 ZULU-serie ”Minkavlerne”, som han har skrevet sammen med kollegaen Jonas Mogensen. Han har medvirket i TV2s serie “Er vi der ikke snart?” og har været fast opvarmer for Tobias Dybvad. Med sådan et CV er det ikke underligt, at han i 2017 var nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

Hvad: Comedy Ballroom Tour
Hvor: ODEON
Hvornår: Torsdag d. 22. oktober kl. 17.30

Billetter her

Del artikel

Andre læser også