MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild bolig til salg: Køb din egen politistation

Af Christina Frederiksen
Foto: Estaldo
Foto: Estaldo

Det er ikke hver dag, at man har muligheden for at købe en politistation

Eller i hvert fald en gammel én af slagsen.

Men det kan man nu i Otterup, en kort køretur fra Odense.

Hjemmet på Jernbanegade 5 har haft mange ansigter gennem årene, fra politistation til rådhus og børnetandpleje.

I dag står det som et smukt hjem, som ejerne Birgitte og Egon Rasmussen har transformeret til en moderne og unik oase, der bevarer husets mangeårige arv og historie.

Stil og charme bevaret

Huset er oprindeligt fra 1919 og tegnet af den kongelige bygningsinspektør Knud Lehn Petersen og er en sand blanding af traditionel, historisk bygningsarkitektur og moderne design.

I 2018 kom huset for første gang på private hænder, hvor ejendommen blev forvandlet til et hjem med stor respekt for historien. 

Ejendommen er på 249 kvadratmeter og en grund på 500 kvadratmeter, hvilket giver masser af plads til at brede sig ud og nyde livet.

Den nye ejer bliver mødt af alt lige fra høje lofter med stuk, en imponerende hall, et hyggeligt køkken og en lys første sal med unikke detaljer og charme.

Den gamle politistation som den ser ud indenfor. Foto: Estaldo

Hjemmet er indrettet på en måde, der er perfekt for familielivet og indeholder alle de funktioner, man kan ønske sig af et moderne hjem.

Steffen Christensen, ejendomsmægler hos Estaldo, opfordrer alle med en passion for historiske hjem med moderne twist til at tage en tur til Jernbanegade 5 og opleve dette unikke hjem.

Med så meget historie og karakter i denne ejendom er det en chance, man ikke vil gå glip af.

“Det er ikke ofte, at man finder en ejendom med så meget historie, og slet ikke som her på Jernbanegade 5, hvor den originale stil og charme er bevaret.

Vi er enormt taknemmelige for, at vi kan være med til at overdrage denne historiske arv til næste ejer,” siger Steffen Christensen, ejendomsmægler hos Estaldo.

Jernbanegade 5 er ikke bare en ejendom, det er en historisk perle, som er blevet transformeret til en moderne oase, der vil få dig til at føle dig hjemme.

Find boligen her.

Del artikel

Andre læser også