MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Præmier for over 30.000 kr.: Odense-virksomhed laver vild julekalender

Af Annoncør
Foto: Hotel ODEON
Foto: Hotel ODEON

Glem chokoladejulekalenderen – i år kan du vinde vilde præmier for over 30.000 kr. i en ny oplevelsesjulekalender, der bugner af comedy, musik og fede aktiviteter.

Hvad siger du til at deltage i konkurrencen om alt fra eksklusive koncertbilletter til live comedy, restaurantoplevelser og hotelophold?

Hver eneste dag i december er der fede præmier på spil i den helt nye oplevelsesjulekalender, som Live Culture, din fynske koncert- og comedyarrangør med base i Odense, står bag.

Og med oplevelsesgevinster for langt over 30.000 kr., er du sikret en julekalender med vilde præmier bag hver eneste låge.

Hvad kan du vinde?

Julen er fuld af overraskelser, og det er julekalenderen fra Live Culture også!

Præmierne spænder bredt – der er noget for enhver smag. Lågerne er spækket med oplevelser som koncertbilletter, hotelophold, golf, padel, restaurantoplevelser, spiritus og unikke gaver, du ikke finder andre steder.

Og kan du holde på en julehemmelighed? Bag en af lågerne gemmer der sig billetter til en ellers udsolgt koncert – The Minds of 99 i Jyske Bank Arena den 22. januar!

“Julen er hjerternes fest, og vi i Live Culture har virkelig meget at være taknemmelige for i år. Derfor vil vi gerne give tilbage til alle dem, der – ligesom os – elsker gode liveoplevelser og til alle dem, der har holdt vejret og deres billetter under nedlukningen.

Sammen med en masse gode venner af huset har vi sammensat 24 unikke og eksklusive gevinster,” fortæller Michael Juul Møller, direktør Live Culture.


Sådan deltager du!

Alle over 18 år kan deltage og åbne en låge – hver dag fra den 1. til den 24. december. Når lågen åbnes, skal du svare rigtigt på et spørgsmål, og herefter deltager du automatisk i lodtrækningen om dagens præmie.

Få besked når dagens låge er åben

Du kan allerede nu tilmelde dig årets vildeste julekalender og automatisk få besked, når den første låge kan åbnes. Gå ikke glip af chancen for at få en ekstra cool jul!

https://liveculture.julekalender.dk/

Del artikel

Andre læser også