MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild med Street food? Bliv testforbruger hos Arkaden Food Market

Af Jens Erik Møller
l’Cobert de CANblau.
l’Cobert de CANblau.

Elsker du god mad og Street Food konceptet, så vil det være en drømmetjans blive en del af Food Fyns forbrugerpanel, som 19. juni tester de forskellige madboder i Arkaden Food Market.

Food Fyns forbrugerpanel er en uformel forbruger-fokusgruppe, hvor du har mulighed for at komme med din mening om udvalgte fynske produkter. Tirsdag 19. juni kigger man forbi Arkaden Food Market fra kl. 18 og to timer frem.

Lige nu søges der efter deltagere til forbrugerpanelet, som har besøgt Arkaden Food Market før, og som er friske på at deltage i et fokusgruppe-lignende arrangement. Eneste krav er, at du er mellem 20 og 40 år.

Skal give sin ærlige mening

Ofte er det førstehåndsindtrykket der afgør, om man kommer igen en anden gang, og derfor vil Food Fyn og Arkaden Food Market meget gerne høre gæsternes mening om stedet og konceptet – blandt andet selve indretningen og udvalget af madboder.

Deltagerne i forbrugerpanelet vil få serveret smagsprøver fra omkring ti af madboderne, som efterfølgende skal vurderes via et spørgeskema.

Har du lyst til at være med, skal du være en medlem af facebookgruppen Food Fyn Forbrugerpanel, hvor du også kan tilmelde dig som kandidat til at teste Arkaden Food Market’s madboder.

Du skal tilmelde dig senest tirsdag 12. juni, men vent ikke forlænge, da der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Du kan læse mere på Udvikling Fyns hjemmeside.

Del artikel