MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild præmie: Vind en bil i Arkaden Food Market under VM

Af Jens Erik Møller

VM i fodbold handler ikke bare om hvilket land, der 15. juli kan løfte trofæet på Luzhniki Stadion i Moskva.

Det handler også om, hvem der vinder en bil hos Arkaden Food Market.

Sideløbende med de indledende runder i VM, kører street food markedet nemlig i samarbejde med Volks Wagen Odense konkurrencen ”Vind en VW Up!”.

Som gæst hos Arkaden Food Market under VM i Fodbold kan du dermed deltage i lodtrækningen om at vinde en bil til en værdi af 147.000 kr.

Bilen bliver udloddet i tilfælde af, at Danmark vinder alle sine tre indledende gruppekampe, så spændingen er derfor helt i top, når Danmark løber på banen mod Peru 16. juni, mod Australien 21. juni og mod Frankrig 26. juni.

Har købt ny storskærm

Alle kampene vises på en nyindkøbt storskærm hos Arkaden Food Market. Med den ekstra vind en bil-konkurrence bliver skærmen derfor et naturligt samlingspunkt, hvor Arkadens gæster side om side hepper på Danmark og dermed også på, at bilen udloddes til en af de heldige deltagere.

”Vi mener, at Danmarks deltagelse i VM fortjener lidt ekstra larm, og den var VW Odense heldigvis med på. Vi har i hele fodboldfestperioden tændt for storskærmen i Arkaden, så vores gæster kan følge spændt med og nu krydse ekstra meget fingre for sejre til Danmark, når der nu også er en bil på højkant,” siger Jacob Christer Larsen, Partner & Direktør af Arkaden Food Market.

Gå i baren og vind

For at vinde bilen skal du lægge penge i baren. Du får et lod i puljen pr. 25 kroner, som du køber for i en af Arkadens barer, så det vil sige jo flere penge, du bruger, jo flere lodder og dermed vinderchancer har du.

Vinderen trækkes umiddelbart efter Danmarks sidste gruppekamp mod Frankrig, såfremt de danske drenge vinder alle sine tre gruppekampe.

Men du behøver ikke vente til Danmark spiller lørdag eftermiddag. Arkadens nye storskærm tages i brug allerede torsdag, hvor åbningskampen mellem Rusland og Saudi Arabien spilles.

Del artikel