Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild storm rammer de britiske øer: Sender strid blæst over Fyn søndag

Af Redaktionen

Vinden rasede i sidste weekend, og blæsten var blandt andet medvirkende til forhøjet vandstand og oversvømmelser her i Odense.

Nu ser det ud til, at Fyn og flere andre dele af Danmark igen rammes af strid blæst og store mængder regn. Det hele starter omkring de britiske øer, hvor man har døbt “Den Perfekte Storm” for Dennis.

Det vides endnu ikke, om det kan få en betydning for forårspremieren mellem OB og Brøndby på Odense Stadion søndag klokken 18.00.

Hvis dommeren vurderer, at blæsevejret kan være en fare for tilskuere og spillere, så den blive aflyst ligesom det tidligere er sket i Superligaen.

Britiske medier forventer, at det bliver vildt og voldsomt, når “Dennis” rammer Storbritannien. Også i Sverige forbereder man sig på, at der vil være storm af orkanstyrke.

Vindstød af stormstyrke

Her i Odense-området er seneste melding fra DMI, at der er risiko for stormende kuling med vindstød af stormstyrke

Det betyder vindstød med en fart på 25-26 meter i sekundet.

Derudover kommer det til at regne helt vildt søndag.

“Vindstød af stormstyrke medfører, at tagsten blæser ned, store grene knækker, træer kan vælte og spærre tog- og vejstrækninger,” skriver DMI i varslet.

“Det blæser op i løber af i aften og nat og fortsætter det meste af søndagen,” siger Steen Rasmussen fra DMI til Ekstra Bladet.

Blæsten vil sandsynligvis igen få vandstanden til at stige – særligt i løbet af natten til mandag. Det er dog usikkert om det bliver lige så slemt som i ugens løb. 

Del artikel

Andre læser også