Vild uge i Tusindårsskoven: Bedste Tinderbox nogensinde

Skrevet af: Redaktionen

Verdens største EDM-gruppe, Swedish House Mafia, kunne lørdag nat lukke femte udgave af Tinderbox med et fænomenalt show, der viste, at de hører til i verdenseliten.

Det samme sted kunne man finde festivalens to øvrige absolutte hovednavne, Miley Cyrus og Neil Young, der sammen med den svenske trio sikrede, at de tæt på 45.000 gæster fik en helt igennem fremragende festivaloplevelse.

Femte udgave af Tinderbox åbnede torsdag 27. juni dørene til tre dage med høj sol og en helt utrolig god stemning.

Hyggelige områder med skygge som Moonshine, Smutvejen, hængekøjeområdet og den store pavillon midt på pladsen var populære vandhuller for de varme festivalgæster, der kombinerede afslapning med svedige festoplevelser i Groovebox, på de store scener, på teltscenen og ikke mindst i Magicbox, der endnu engang viste sig som et af festivalens største trækplastre.

Musikalsk leverede navne som Lana Del Rey, Billie Eilish, J Balvin, Sigrid, A$AP Rocky, Gnags, Wolfmother og The Chainsmokers store koncertoplevelser, der trak virkelig mange mennesker.

Fredag aften slog rekorder

Men der var ikke noget tidspunkt, hvor så mange hørte musik samtidig som fredag aften.

Her samlede Macklemore størstedelen af pladsen til en fest foran Blå Scene, mens både Rick Astley og Barcode Brothers kunne trække mere end fulde hus på Teltscenen og Groovebox.

Festen fortsatte natten igennem sammen med Miley Cyrus i studenterhue og ikke mindst Duran Duran, der lukkede festivalens anden aften med en perlerække af kæmpehits.

Genbrugsplast var en succes

På pladsen fungerede både affaldssortering og det nye samarbejde med Tuborg om genbrugsplastglas fortrinligt, hvilket betød, at Tusindårsskoven var ren og pæn hele festivalen igennem.

Målet om 60% genanvendelse af det indsamlede affald forventes indfriet, og ambitionerne om at gøre Tinderbox til en bæredygtig festival er kun blevet større efter at have oplevet publikums opbakning til det nye retursystem og affaldssorteringen på pladsen.

Det skriver Tinderbox i en pressemeddelelse.

Initiativer som Tinderbox Comedy med 21 danske komikere og de to live podcasts, Moonshine og de mange aktiviteter i Smutvejen viste endnu engang, at selvom navnene på plakaten er vigtige, så er de mange oaser og de små fester i festen en essentiel del af Tinderbox-oplevelsen for mange.

Arrangører er glade

Det blev også understreget af publikums fremmøde, der både var imponerende i antal, men også kunne mærkes på pladsen lige så snart dørene gik op.

“Dette års udgave af Tinderbox er uden tvivl den bedste, vi har lavet.

Udover vanvittige shows fra en politisk bevidst Miley Cyrus, en elektrisk Neil Young og de yderst intense Swedish House Mafia, så har der simpelthen været så mange gode og forskellige koncerter i år.

Men det er helheden, der står som det stærkeste kort. Vores flotteste og mest velfungerende plads til dato inviterede til fester i mange forskellige former, og det var en helt utrolig god oplevelse at se, hvordan folk brugte hver en krog til at skabe deres helt egen unikke festivaloplevelse,” siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Tinderbox var i sit femte år en virkelig smuk, sjov, festlig og ikke mindst varm succesoplevelse, og dermed er forventningerne bare skruet endnu højere op til næste års festival.

Tinderbox 2020 vil blive afviklet i Tusindårsskoven i dagene 25.-27. juni, og billetsalget starter søndag 30. juni.

Weekendens succes fejres med et Early Bird-salg med en fordelagtig billetpris til festivalens trofaste gæster.

Fra søndag 30. juni kl. 10.00 indtil 31. juli vil der være mulighed for at købe Early Bird-billetter til 1.545,- for en partoutbillet. Der sættes et begrænset antal i salg, og billetterne kan købes via Tinderbox.dk

 

Tip en vinyl-elsker: Kæmpe plademarked kommer snart til Odense igen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Verden er blevet digital.

Men der er bare nogle ting, som aldrig helt dør ud. Vinylelskere findes stadig i alle afskygninger.

Lørdag d. 5. oktober danner Posten traditionen tro rammen om den nu 67. udgave af Odenses Internationale Plademesse, som har eksisteret siden 1984, og er dermed Danmarks ældste.

40 standholdere fra Danmark og Tyskland står klar med cirka 35.000 plader på 100 meter med stande

Du finder musik til enhver smag; rock, funk, metal, soul, pop, klassisk, dansk, jazz, country

Med det brede udbud markerer messen sig som en af de absolut største og bedste i landet.

Prismæssigt er der også noget for alle.

Der er plader fra 5 kroner og op. Du kan finde 5 LP’er for 50 kroner. Leder du efter sjældne 1. tryk til flere tusinde kroner, finder du også dem.

Sjældne samlerobjekter

Tommy and The Rockets vil også møde op med egne vinyludgivelser, som interesserede kan få signeret.

Desuden vil der være spændende merchandise med Tommy and The Rockets.

Alle stande er fyldt til randen med et utroligt stort udbud, naturligvis af vinyl i alle formater, men også CD’er og DVD’er med alle genrer fra 50’erne og frem til i dag.

Der er masser af sjældne samlerobjekter og almindelige tilgængelige vinyler til salg. Man kan også finde promotion- og fanklubudgivelser, der aldrig før har været til salg i en pladebutik.

Der er endvidere et stort udvalg af merchandise for enhver smag, bl.a. bøger, T-shirts m.m.

Derfor imødeses Odenses Internationale Plademesse altid med stor forventning af musikelskere.

Hvad: Odenses Internationale Plademesse
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Lørdag d. 5. oktober fra kl. 10-15.00
Hvor meget: 20 kr. i entré
Hvordan: Tjek linket her

To uger til verdens største tarteletfestival: Vind billetter til tartelet-himlen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto af en kæmpe tartelet
Arkivfoto af en kæmpe tartelet

Om små to uger går det løs.

Lørdag d. 5. oktober omdannes DOK5000 til et sandt tartelet-himmerige.

Odense Tartelet Festival er verdens største tarteletfestival, hvor der efter planen skal serveres over 13.000 tarteletter.

Det hele foregår lørdag den 5. oktober i år i DOK5000, og programmet byder allerede op til en hylende morsom og ikke mindst mættende dag.

Der er allerede rift om billetterne og i år kan man reservere bordplads, så man er sikker på, man ved, hvor man sidder.

Flere underholdende navne spiller

Johnny Reimar er klar med tyrolerhatten og Stig Rossen og Vennerne er blandt den perlerække af musikalske indslag, der kendertegner en rigtig tarteletfestival i Odense.

Der er live musik i 8 timer, 13000 tarteletter og mindst ligeså mange genstande til halsen.

Så det kommer til at passe perfekt ind i den atmosfære arrangørerne bag Odense Tartelet Festival ønsker at skabe. Tarteletter ad libitum og god underholdning på scenen.

Startede med et orkester

Hvordan startede det hele?

’’Det startede med, at vi kom til at hyre et orkester, hvor det så viste sig, at de var medlem af Dansk Tartelet Selskab. De spurgte, om ikke vi ligeså godt kunne servere tarteletter til koncerten.

Det kunne vi da godt prøve. Siden har det bare vokset sig større, og nu er vi på tiende år med over 1300 gæster.

Det er blevet en hel tradition.’’

Hvad: Odense Tartelet Festival 2019
Hvor: DOK5000
Hvornår: Lørdag d. 5. oktober

Du kan købe billet til den store fest her

KONKURRENCE

Vi udlodder 2 x 2 billetter til Odense Tartelet Festival

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogOdense’s Facebook 19. september kl. 19.55
Skriv hvem du vil have med i tartelet-himlen

Vi trækker en vinder 26. september

Nyt tiltag fra den voksende kæde: Kød-kongerne Flammen introducerer take away

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto Flammen
PR-foto Flammen

Restaurant Flammen har virkelig fået tændt gnisten under odenseanernes trang til kød med deres ad libitum grillbuffet.

I morgen torsdag den 19. september åbner Flammen op for deres takeaway-koncept i deres restaurant på Kongensgade i Odense.

“Flammen Take Away gør det muligt for vores gæster i Odense at nyde Flammen-oplevelsen hjemme hos sig selv,” siger General Manager, Morten Bendix Kristensen i en pressemeddelelse.

Hos Restaurant Flammen er der som altid noget for enhver smag, og med Flammen Take Away bliver det nemt at bestille menuer, som vil indeholde både hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater.

PR-foto Flammen

Levering til døren er også mulig

Det hele vil blive pakket og stå klar til afhentning i restauranten, og levering til døren bliver også en mulighed.

“Vi har store planer for vores Flammen TakeAway. Derfor har vi sammensat lækre menuer, som altid indeholder et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater – altid af friske råvarer af høj kvalitet.

Det vil det også være en muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

Flammen TakeAway er senest indført i byerne Herning, Viborg, Næstved, Esbjerg, København, Roskilde og Aarhus med stor succes.

Derfor er konceptet ligeledes klar til at indtage Odense, hvor der vil være åbningstilbud på takeaway menuer helt frem til den 3. oktober.