MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde ambitioner: NORMAL åbner to nye KÆMPE butikker i Odense

Af Christina Frederiksen

Odenseanerne elsker normale varer til unormale priser.

Så meget, at butikskæden NORMAL har valgt at lave en kæmpe offensiv og leje sig ind på to meget attraktive adresser i Odense.

Som det første medie kan MigogOdense nemlig nu afsløre, at det er den hastigt voksende butikskæde, der har lejet sig ind i Kongensgade 42-46 og Ørbækvej 113.

I sidste uge fortalte Cityhuset, der står for udlejningen af mange af erhvervsejendommene i centrum, at man netop havde udlejet de to store lokaler, der tidligere husede H&M i Kongensgade og Sportmaster på Ørbækvej, til en landsdækkende kæde. Cityhuset skrev i samme anledning, at man endnu ikke ville fortælle, hvilken kæde der var tale om.

Men nu kan MigogOdense altså afsløre, at det er NORMAL, der har lejet sig ind.

“Ja, det er rigtigt. Jeg kan godt bekræfte, at det er os, der har lejet os ind i de to lokaler,” fortæller Lars Bjerring, landechef i NORMAL, til MigogOdense og tilføjer:

Det er her i H&M’s tidligere lokaler i Kongensgade 42-46, at NORMAL rykker ind til foråret.

Minimum 350 kvadratmeter

“Begge lokationer giver rigtig god mening for NORMAL i Odense. Og vi glæder os til at kunne tilbyde Odense og omegn endnu flere muligheder for at handle i NORMAL.”

P.t. har NORMAL 115 butikker rundt om i landet. Og selvom den nye butik i Kongensgade måske ikke bliver landets største, så bliver det under alle omstændigheder en meget stor forretning med sine 465 kvadratmeter.

“Vi ønsker, at vores lejemål er af en vis størrelse, helst over 350 kvadratmeter, så vi sikrer, at kunderne får den gode NORMAL-shoppeoplevelse,” siger Lars Bjerring.

I sommer blev det offentliggjort, at kæden åbner ny, stor butik på over 500 kvadratmeter i Aalborg, og at NORMAL i den forbindelse også slår dørene op til sin nye, “Kaffebar‘ Rolig”, der er en stor succes i Aarhus.

Lars Bjerring kan dog ikke bekræfte, at der lige nu er planer om, at Kaffebar’ Rolig også åbner i Odense.

Til gengæld håber han på, at de to nye NORMAL-butikker i Odense, Kongensgade 42-46 og Ørbækvej 113, står klar til at tage imod kunder til foråret.

“Vi er i hvert fald glade for at kunne tilbyde Odense endnu mere NORMAL,” siger Lars Bjerring.

Del artikel

Andre læser også