Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde attraktioner: Fyns Sommerland har store planer for genåbning

Af Christina Frederiksen

Det gamle Fyns Sommerland har i adskillige år været som en spøgelsesby en halv times kørsel fra Odense.

Faktisk har det været så uhyggeligt og forladt, at man for nogle måneder siden forvandlede det til et Horror-land, hvor gæsterne kunne køre igennem.

Men nu er der store planer for genåbningen af det tidligere Fun Park Fyn/Fyns Sommerland.

Hvis alt går vel åbner sommerlandet 29. april, og det bliver med nogle lidt anderledes forlystelser, end man kender fra andre sommerlande. Det fortæller direktør for det nye Fyns Sommerland Jeppe Vestergaard Nielsen til MigogOdense.

“Fyns Sommerland bliver et analogt sommerland uden mekaniske forlystelser. Det bliver en form for adventurepark, hvor forlystelserne kræver, at man bruger sin egen krop. Det har vi simpelthen valgt, fordi vi selv synes, at den type forlystelser er sjovere,” siger Jeppe Vestergaard Nielsen.

Der vil være aktiviteter nok til at få en hel dag til at gå i Fyns Sommerland, når det efter planen åbner til foråret. Men det bliver særligt to forlystelser, der kommer til at være de store hovedattraktioner til at starte med.

Billetpris på under 150 kroner

“Det er blandt andet en over 100 meter lang svævebane, hvor man bliver hejst 17 meter op, der kommer til at give sug i maven.

Her kommer man rundt i hele sommerlandet og får virkelig et sus i kroppen,” siger Jeppe Vestergaard Nielsen, der også har store forventninger til sommerlandets zorbingbane.

“Det er en forlystelse, hvor to personer sætter sig ind i en stor bold og derefter triller ned ad en stejl bakke. Jeg har selv let til kvalme og troede, at jeg ville få det dårligt efter sådan en tur. Men det gjorde jeg overhovedet ikke. Det var bare virkelig sjovt,” siger direktøren.

Der vil være aktiviteter for alle aldre i Fyns Sommerland, men der vil være mest for dem på 10-12 år og op efter, lyder det fra Jeppe Vestergaard Nielsen.

Fyns Sommerland vil have åbent i sommerhalvåret, men der er på sigt også planer om, at der skal være events, der strækker sig ud over hele året.

Billetprisen er endnu ikke fastsat, men dog kan man godt regne med, at den vil komme til at ligge på under 150 kroner pr. person.

Del artikel

Andre læser også