MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildeste line-up nogensinde: Vi Elsker 90’erne klar med store navne

Af Simone Vestergaard

90’erne var og vil altid være et legendarisk årti.

I går blev de første fire navne til årets Vi Elsker 90’erne koncert i Odense offentliggjort – og plakaten ser aldeles lovende ud.

Riffi Haddaoui, som er arrangør af Vi Elsker 90’erne, udtaler:

“Det er ekstremt vigtigt for os at fortælle alle i byen og på hele Fyn, at 2019 bliver året hvor vi kommer til at gå all in med det fedeste line-up i 90’er festens historie.”

Blandt de fire navne som d. 24. august 2019 skal vælte Odense i en overflod af kendingsmelodier, er den tyske techno gruppe Scooter.

Derudover er Cascadasom blandt andet har hittet stort med det uundgåelige nummer ”Everytime We Touch”, også klar til at fyre den af i Odense.

Både børn og voksne af 90’erne husker Daze og deres mega hits ”Tamagotchi” og ”Superhero”. De lægger altså også vejen forbi til sommer – og det samme gør den italienske electro-gruppe Eiffel 65.

Det kan du læse mere om navnene her.

Det femte navne er nu officielt

Og det bliver vildere endnu, for Riffi Haddaoui har netop afsløret årets femte navn – og vi tør godt love at det bliver ”too sexy for my love” når den britiske popgruppe Right Said Fred, som blev verdenskendte med debut nummeret ”I’m Too Sexy”, giver den gas på ægte 90’er manér.

“Med de fire navne som i går blev afsløret og med Right Said Fred tror og håber jeg på, at vi i år formår at slå alle rekorder, når jagten i morgen går ind på de billigste billetter til årets 90’er fest.” afslører Riffi Haddaoui.

Salget af Early Bird billetterne til årets 90’er fest i Odense starter i morgen kl 12.

Del artikel

Seneste nyt