MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vin med veninderne: Nelle’s åbner vinklub kun for kvinder

Af Redaktionen

Der er få ting bedre end at drikke delikate druer med veninderne, mens snakken flyder frit. Sådan er der mange kvinder, der har det – og det har givet Nelle’s i Odense en god ide.

Kaffe- og vinbaren vil forene vin, venindehygge og viden, og derfor starter de en ny vinklub kun kvinder.

”Vi vil gerne skabe et rum, hvor kvinder kan mødes med deres veninder over et glas vin og sammen udforske vinens verden, blive klogere på vin, få stillet deres nysgerrighed og dele deres vinviden med hinanden,” siger Louise Gjøde, der er eventansvarlig hos Nelle’s.

Modsvar til machopræget vinverden

Det er ret vovet kun at lave en vinklub for kvinder, men der er en god grund til Nelle’s beslutning.

”Vinverdenen kan godt være præget af fine fornemmelser og mandehørmeri, og det er et meget mandsdomineret område at begive sig ind på. Det vil vi gerne gøre op med.

Vi har en meget afslappet tilgang til vin, og vi mener, at der skal være plads til kvinder i vinens verden. Derfor vælger vi at starte vores egen vinklub med højt til loftet, som udelukkende er for kvinder. På den måde skaber vi de rammer, som vi synes har manglet,” siger Louise Gjøde.

Vinklubben får en fast vært, der vil være med til alle arrangementer, og værten er naturligvis en kvinde.

”Værten bliver en af vores kvindelige ansatte, der hedder Lise Ellegaard. Hun er barista, tjener og har en vinuddannelse, og hun kommer desuden fra en vinfamilie, så hun har et solidt fundament”, fortæller Nelle’s eventansvarlige.

Eksklusive vinsmagningsaftener

Nelle’s vinklub arrangerer fire-fem vinsmagninger om året, som bliver holdt i Nelle’s egne lokaler ved Filosofgangen eller Rosenbæk Torv. Til vinsmagningerne vil der være et gennemgående tema, snacks og hygge, og du vil blive præsenteret for seks til otte vine, som du hører et oplæg om og bagefter smager.

Vinaftenerne varer et par timer, og de er eksklusive. For at komme med skal du nemlig være inviteret, og det kan du kun blive ved at melde dig ind i vinklubben.

”Alle informationer om vores vinsmagninger kommer til at blive formidlet i vores månedlige nyhedsbreve til vores klubmedlemmer, og du kan kun opnå adgang til billetterne gennem nyhedsbrevene. På den måde bliver det lidt eksklusivt, fordi arrangementerne kun er for de piger, der er meldt ind,” forklarer Louise Gjøde.

Første vinsmagning bliver i september 2018. Det koster 300 kroner og handler om franske vine. Inden første vinsmagning holder Nelle’s to pre-arrangementer, hvor du kan høre mere om vinklubben. De vil ligge før sommerferien.

Bliv medlem

Det er gratis at være med i vinklubben, og du kan melde dig ind via Nelle’s hjemmeside.