Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind 1 års luksus-take away: Eksklusivt take away-koncept udvider med levering i hele landet

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Forretningen ‘by Cortsen’ blev etableret i 2015 og skabte i 2022 et helt særligt take away-koncept, som er det perfekte alternativ til det gode restaurantbesøg.

Den populære take away menu har indtil nu kun været udbudt på Sjælland og på udvalgte datoer i Århus og Aalborg, men fra den 5. april leveres menuen i hele Danmark.

Du kan i den anledning deltage i konkurrencen om 1 års gratis take away.

Alternativ til restaurant

Take Away by Cortsen blev lanceret i 2022 og har taget det almene take away koncept til helt nye højder. 

Take away behøver ikke kun være noget, som man hurtigt tager med hjem efter en lang arbejdsdag eller køber til nytårsaften – det kan være et direkte alternativ til en særlig restaurantoplevelse. 

Det er netop denne opfattelse, som ‘Take Away by Cortsen’ er sat i verden for at ændre. 

Take away-menuen står til 625 kr. pr. kuvert og består af seks eksklusive serveringer – tre indledende snacks og tre retter. 

Forretningen udvikler en ny menu hver 2. måned, således menuen altid afspejler sæsonens absolut bedste råvarer.

Når du modtager dine menuer, så vil alle elementer være pakket sirligt ned i posen med forskellige farvekoder, således det er lige til at pakke ud og danne sig et overblik. 

Der medfølger en fysisk guide, hvor fremgangsmåden for den sidste tilberedning samt anretning for hver servering er beskrevet i detaljer. 

Foto PR

Du skal minimalt i køkkenet, når du lægger sidste hånd på serveringerne, da by Cortsen har klaret alt det hårde arbejde i køkkenet inden. 

Det betyder, at du kan servere en højgastronomisk middag for dine gæster og samtidig have tid til at nyde værtskabet og den gastronomiske forkælelse.

Der er begrænset antal kuverter til salg for at sikre det høje niveau – og det kan derfor godt anbefales at bestille i god tid.

Blive de bedste i Europa

By Cortsen er grundlagt af Mads Cortsen, som siden sine unge dage har haft en stor kærlighed for det gastronomiske univers.

I en alder af 18 år deltog Mads Cortsen i Masterchef, hvor han endte på en flot 2. plads. 

Foto PR

Det satte skub i drømmene om at skabe sit eget, hvor der var plads til den kreative og innovative gastronomi, og det var her, at By Cortsen blev til virkelighed. 

Visionen er klar – nemlig at blive de bedste i Europa til at levere ekstraordinære og eksklusive gastronomiske oplevelser til kunder i deres private omgivelser, hvilket skal lykkedes gennem forretningens fire koncepter: private dining, tailor made, take away og snacks.

By Cortsen har nu en lokation i Hvidovre, et kontor i Aalborg, 23+ dygtige medarbejdere og har fra år til år kunne levere flere og flere gastronomiske oplevelser – ikke bare i Danmark, men også i 7 andre lande i Europa. 

Foto PR

Vind et års forbrug

Indtil nu har denne særdeles populære take away-menu kun være udbudt på Sjælland, i Århus samt Aalborg på udvalgte datoer. 

Nu har forretningen besluttet at levere landsdækkende hver eneste fredag og lørdag, så lige meget hvor du befinder dig i det danske, så kan du få personlig levering lige til hoveddøren.

I forbindelse med den glædelige nyhed har forretningen iværksat en suveræn konkurrence: 

Hvis du bestiller dine take away-menuer inden den 15. april 2024, så deltager du i konkurrencen om 1 års gratis take away.

Det vil sige, at du får to kuverter fra hver eneste menu i løbet af et år (seks forskellige menuer i året). Præmien har en værdi á 9.000 kr.

Læs mere og bestil online LIGE HER.

Del artikel

Andre læser også