MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Event hos Helle Elmgreen: Vind eksklusivt ur og smukt armbånd

Af Christina Frederiksen

I forbindelse med, at Sif Jakobs Jewellery har lanceret deres smukke nye forårskollektion, holder Guldsmed Helle Elmgreen et event tirsdag d. 30. april fra kl. 15.00-17.00.

Her kan du kigge forbi og lade dig inspirere af den nye kollektion, som for alvor bringer foråret indenfor med en masse skønne forårsfarver.

Sif Jakobs Jewellery er inspirerende smykker, der lader en hver kvinde stråle.

Med inspiration hentet fra rejser, naturen, arkitektur og mere, lancerer de kollektioner af ubesværede hverdagsessenser, særlige begivenhedsoplevelser og modefremadskuende ikoner.

Ved at bruge de bedst mulige materialer, skaber Sif Jakobs et luksuriøst design til overkommelige priser, så alle kan være med.

Sif Jakobs Jewellery er inspirerende smykker der lader enhver kvinde stråle.

Med inspiration hentet fra rejser, naturen, arkitektur og mere, lancerer de kollektioner af ubesværede hverdagsessenser, særlige begivenhedsoplevelser og modefremadskuende ikoner. Ved at bruge de bedst mulige materialer, skaber Sif Jakobs et luksuriøst design til overkommelige priser, så alle kan være med.

Til butikkens event vil der være lækre goodiebags til de 30 første købende kunder under eventet.

Alle, der kigger forbi vil have mulighed for at deltage i den eksklusive konkurrence, hvor du kan vinde det helt nye Martina-ur med turkis urskive, samt et Ellera tennisarmbånd (samlet værdi: 2.748 kr.)

Er du ikke den heldige vinder af det fine ur og armbånd på dagen, så kører butikken i hele maj og juni en kampagne, hvor du ved køb af et Martina-ur, får et gratis Ellera armbånd med i købet (værdi op til 749 kr.).

Del artikel

Andre læser også