MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild Valentines-konkurrence: Vind ophold og intimkoncert for 2 med Mads Langer

Af Michael Qureshi

Valentine’s Day den 14. februar nærmer sig, og hvis der er noget, vi alle har hårdt brug for i disse tider, så er det lidt ekstra fokus på kærligheden.

Derfor har man hos Meyers sat sig for at gøre Valentine’s-middagen til noget helt særligt.

Ikke nok med, at deleverer en 5-retters gourmetmenu komplet med velkomstcocktail og blødende chokoladehjerter til elskende i hele landet, så har Claus Meyer personligt taget opgaven på sig med at aktivere sit store netværk og sprede kærlighed.

Både til dem, som køber menuen, samt til alle andre, der drømmer om at vinde den ultimative, romantiske Valentine’s-præmie komplet med overnatning på et hemmeligt hotel og live-koncert med Mads Langer for fodenden af sengen.

Det skriver Meyers i en pressemeddelse.

Hvis du vinder den helt store oplevelse så vinder man et kærlighedsophold på et af landets mest romantiske steder bare jer to alene toppet med eksklusiv middag og en intimkoncert med Mads Langer kun for jer.

Og det er uanset, om man bor i Odense eller andet sted i landet.

Der er nemlig gjort rigtig meget i kærlighedens navn fra Claus Meyer.

Knud Romer putter poesi i middagen

Alle Valentine’s-kunder, som bestiller Meyers gourmetmenu til to personer, får en række romantiske indslag leveret sammen med maden.

De kan således glæde sig til en playliste med musik håndplukket af Claus Meyer, et kunstnerisk bidrag fra den amerikanske kunstner, John Black og et kærlighedsdigt skrevet og oplæst af Knud Romer selv.

Det hele bringes direkte ind i spisestuen via et link til en videostream, som afspilles, når landets Valentine’s-gæster derhjemme synes, det passer ind i programmet.

Vild kærlighedsoplevelse med Mads Langer

Både det oprindelige, håndskrevne digt fra Knud Romer og det fysiske maleri fra kunstneren John Black udloddes efterfølgende som del af en vild Valentine’s-konkurrence.

I disse uger kan man hos Meyers nominere sin egen eller sine bekendtes kærlighedshistorie i håbet om at vinde en overdådig middag med vin og overnatning på et hemmeligt hotelværelse på Restaurant Fasangården, som ligger midt i Frederiksberg Have.

Om morgenen vil køkkenchef Anika Madsen eller Claus Meyer himself stå for at kokkerere morgenmad til det heldige vinderpar, inden ingen ringere end Claus’ gode ven, Mads Langer dukker op for at synge live for de to heldige turtelduer.

Konkurrencen løber af stablen på Meyers’ hjemmeside her, og vinderen trækkes dagen efter Valentine’s Day, mandag d. 15. februar.

Udvælgelsen af den stærkeste kærlighedshistorie foretages af en komité ledet af cand.psych. og forfatter til bogen ’Kærlighedens ABZ’, Sten Hegeler.

Del artikel

Andre læser også