MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

VM er snart slut: Nu kan du se Tour de France på storskærm i Arkaden

Af Jens Erik Møller

Det er ikke helt sommer uden Tour de France på skærmen med Jørgen Leths maleriske beskrivelser af cykelrytternes strabadser på de franske landeveje og i bjergene – og ikke mindst det landskab og de vinslotte, som rytterne passerer undervejs.

Og nu er der godt nyt. Du behøver nemlig ikke ligge derhjemme på sofaen, for du kan opleve det hele på storskærm hos Arkaden Food Market.

Storskærmen, der blev sat op til VM i fodbold, bliver således ikke slukket, når VM-finalen er afgjort søndag 15. juli. Man behøver dog ikke vente helt til fodbolden er ovre, for at se cykelløb. Allerede fra lørdag 7. juli, hvor første etape af årets Tour de France køres fra Noirmoutier-en-l’Île til Fontenay-le-Comte i det nordvestlige hjørne af Frankrig, kan du følge med direkte hos Arkaden Food Market. Enkelte etaper falder dog sammen med fodbold VM, hvor cykelløbet så vises i Byporten på første sal.

“Det er et ekstra gode for de gæster, der kommer for at spise en sen frokost eller tidlig aftensmad. Mange danskere går op i Tour de France, så vi håber, at de måske bliver lidt længere for at se afslutningen,” fortæller Jacob Christer Larsen, Partner & Direktør af Arkaden Food Market.

På opfordring fra gæsterne

Oprindeligt var det ifølge Jacob Christer Larsen ikke planen at vise cykelløb, men efter flere forespørgsler fra Arkadens gæster fik man forhandlet en aftale hjem med TV2, som sender touren. Derfor kan man altså nu opleve Jakob Fuglsang, Michael Valgren og alle de andre cykelhelte på tæt hold i Arkaden Food Market.

For ikke at forstyrre alle stedets gæster vises første del af etaperne dog uden lyd, men ved afslutningen på dagens etapes skrues der naturligvis op, så man får hele den dramatiske afslutning med – levende beskrevet af TV2’s legendariske kommentatortrio Rolf, Ritter og Leth.

Foto: PR Tour de France

Tour de France køres fra lørdag 7. juli til og med søndag 29. juli, hvor rytterne traditionen tro cykler ind på Champs-Élysées i Paris, og Arkaden Food Market viser alle 21 etaper.

Læs mere på Arkaden Food Markets facebookside.