VM er snart slut: Nu kan du se Tour de France på storskærm i Arkaden

Skrevet af: Jens Erik Møller

Det er ikke helt sommer uden Tour de France på skærmen med Jørgen Leths maleriske beskrivelser af cykelrytternes strabadser på de franske landeveje og i bjergene – og ikke mindst det landskab og de vinslotte, som rytterne passerer undervejs.

Og nu er der godt nyt. Du behøver nemlig ikke ligge derhjemme på sofaen, for du kan opleve det hele på storskærm hos Arkaden Food Market.

Storskærmen, der blev sat op til VM i fodbold, bliver således ikke slukket, når VM-finalen er afgjort søndag 15. juli. Man behøver dog ikke vente helt til fodbolden er ovre, for at se cykelløb. Allerede fra lørdag 7. juli, hvor første etape af årets Tour de France køres fra Noirmoutier-en-l’Île til Fontenay-le-Comte i det nordvestlige hjørne af Frankrig, kan du følge med direkte hos Arkaden Food Market. Enkelte etaper falder dog sammen med fodbold VM, hvor cykelløbet så vises i Byporten på første sal.

“Det er et ekstra gode for de gæster, der kommer for at spise en sen frokost eller tidlig aftensmad. Mange danskere går op i Tour de France, så vi håber, at de måske bliver lidt længere for at se afslutningen,” fortæller Jacob Christer Larsen, Partner & Direktør af Arkaden Food Market.

På opfordring fra gæsterne

Oprindeligt var det ifølge Jacob Christer Larsen ikke planen at vise cykelløb, men efter flere forespørgsler fra Arkadens gæster fik man forhandlet en aftale hjem med TV2, som sender touren. Derfor kan man altså nu opleve Jakob Fuglsang, Michael Valgren og alle de andre cykelhelte på tæt hold i Arkaden Food Market.

For ikke at forstyrre alle stedets gæster vises første del af etaperne dog uden lyd, men ved afslutningen på dagens etapes skrues der naturligvis op, så man får hele den dramatiske afslutning med – levende beskrevet af TV2’s legendariske kommentatortrio Rolf, Ritter og Leth.

Foto: PR Tour de France

Tour de France køres fra lørdag 7. juli til og med søndag 29. juli, hvor rytterne traditionen tro cykler ind på Champs-Élysées i Paris, og Arkaden Food Market viser alle 21 etaper.

Læs mere på Arkaden Food Markets facebookside.

Spiller for fulde huse i hele landet: Kometen Jada kommer til Odense i februar

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: DR
Foto: DR

I denne weekend har hun spillet for fuldt hus i Aalborg.

I næste weekend gælder det så Aarhus og Silkeborg, før hun lørdag d. 1. februar rammer Odense.

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter.

Det er hendes første rigtige turné rundt omkring i landet, og hun var senest i Odense, da hun i november vandt Kronprinsparret Kulturelle Stjernedryspris.

Har rykket sig helt vildt

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ’Keep Cool’ og ’Sure’ på alles læber, og siden har hun også medvirket i en portræt-serie på DR3.

Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.

Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ’Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019.

Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.

Både Soundvenue og Gaffa kvittererer med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne”.

Hvad: Jada Live
Hvor: Magasinet
Hvornår: Lørdag d. 1. februar
Billetter her

Her får du kager ved målstregen: Snart kan du tilmelde dig gratis kageløb i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Mangler du motivationen for at få gang i løbetræningen efter en december med for lidt motion og for meget lækkert julemad?

Så har vi en god nyhed til dig.

Søndag d. 19. april holder bageriet Pistoria i Odense deres såkaldte kageløb. Her er energibarer og kedeligt frugt skiftet ud med kager.

Mest berømt er Pistoria Kageløbet for deres vidunderlige træstammer ved målstregen.

Det er i den grad en motivationsfaktor, der vil noget.

Gratis motionsløb for alle aldre

Faktisk er det også ganske gratis at deltage, og der er mange forskellige distancer. Til Pistoria Kageløbet er der mulighed for at løbe lige fra 2 km på børneruten til marathon rundt i Skt. Klemens.

Du vælger selv, hvor langt du vil løbe.

Kl. 9.00 skydes Marathon i gang

Fra kl. 10.00 er der børneløb, hvor der er medaljer og selvfølgelig træstammer til alle, der kommer i mål.

Fra kl. 11.00 skydes løbet for alle øvrige løbere i gang, og her er der selvfølgelig også træstammer til alle.

Man har tidligere også haft kager ude på selve depoterne, men det må forblive en overraskelse, hvis det sker igen i år.

Der er i hvert fald garanti for, at træstammerne ikke er købt i det lokale supermarked for små penge. Pistoria Bageriet er kendt for at være blandt de bedste bagerier i Odense.

Navnet Pistoria betyder i øvrigt bagning på latin.

Opdateret søndag 19. januar  kl. 21.00
Ved en fejl var der åbnet for tilmelding hos en samarbejdspartner til løbet – men Pistoria Bageriet meddeler, at tilmeldingen åbner snart

Hvad: Pistoria Kageløbet
Hvor: Møllevej 1, Odense S
Hvornår: 19. april kl. 9.00-16.00
Tilmelding åbner snart – du kan få mere info her

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her