Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal prøves: Nyt sted med smørrebrøds-lækkerier åbner i Odense

Af Simone Vestergaard
Arkivfoto: Smørrebrød
Arkivfoto: Smørrebrød

I morgen, torsdag d. 6. december kl. 11 åbner det nyeste skud på stammen, Vort Daglige Brød, i Arkaden Food Market.

Den nye bod består af fynsk smørrebrød – både madpakker to go, samt lækre, traditionelle stykker smørrebrød til at nyde i Arkaden.

Smørrebrødsmutteren bag er den smilende Heidi Kronholm fra Vissenbjerg, der med sit strithår og læderjakke kan kendes på flere meters afstand.

Fynske Heidi sætter en dyd i at lave god mad, så hos Vort Daglige Brød vil du fra i morgen få velsmagende smørrebrød, på bedste fynsk manér.

For konceptet er fynsk helt ind til hjertet – et hjerte og et humør der bestemmer menuen.

Den perfekte smørrebrødsoplevelse

Heidi har det meste af sin tid slået sine folder på Fyn, men da smørrebrødsmutter skulle lære, at lave det helt rigtige smørrebrød, arbejdede hun både for Ida Davidsen og Restaurant Schønnemann i København.

Nu er hun atter på Fynsk jord, hvor hun serverer gode madder lavet på fynske råvarer med sidevogn – nemlig snaps.

Snapsen er, som Heidi, fra Fyn og den er naturligvis ikke et krav, men et tilbud om at fuldende smørrebrødsoplevelsen på traditionel vis.

Menuen kommer til at afspejle Heidis Humør, men der vil naturligt være nogle klassikere på kortet, som ikke er til at komme uden om.

“Her til jul vil jeg selvfølgelig lave sildemadder (blandt mange) og som dessert en risalamande.

Man kan kalde mine madder for Heidis humør, da det mere eller mindre er det, der afgør hvilke madder jeg sætter på disken den pågældende dag.

Selvfølgelig har sæsonen også noget at sige, når jeg laver menukortet, men mit humør bestemmer ofte, hvordan madderne til slut og sidst sammensættes.” siger Heidi Kronholm.  

Råvarerne har en betydning

Heidi tror på, at råvarernes kvalitet og ophav kan smages i madderne, hvorfor hun ikke går på kompromis med sine leverandører.

De er i høj grad fynske og hun kender størstedelen af dem.

“Faktisk er nogle af varerne, eksempelvis snapsen, lavet i en god bekendts baghave – naturligvis fødevare godkendt.” siger Heidi og griner.

Du kan læse mere om Vort Daglige Brød her.

Del artikel

Andre læser også