MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med EM-rabat: Weberboots sælger sjældne fodboldstøvler

Af Christina Frederiksen

Udgåede og udsolgte modeller inden for fodboldstøvler er i høj kurs.

Faktisk så høj, at odenseanske Jacob Weber har fået en levevej ud af at sælge de sjældne og eksklusive støvler i sin webshop.

Weberboots.dk hedder den, og her kan man altså finde fodboldstøvler, der ikke længere bliver produceret, men som stadig har en kæmpe fanskare blandt både amatører og ikke mindst professionelle.

“Nike og Adidas lancerer nye modeller hele tiden, men som fodboldspiller er det helt almindeligt, at man finder en model, som man bare connecter med.

Og når den model så ikke længere er i produktion, så mangler man et sted, hvor man kan købe sin favoritstøvle. Og det er her, at Weberboots kan hjælpe,” siger Jacob Weber.

Han oprettede Weberboots tilbage i januar 2023, efter at han på grund af flere skader selv måtte stoppe med at spille fodbold.

Superliga-spillere blandt kunderne

“Jeg havde nogle sjældne støvler, der bare stod og samlede støv, som jeg satte til salg. Det gik hurtigt, og så begyndte jeg stille og roligt at købe nogle flere modeller, som jeg så solgte videre.

Og det viste sig, at der var et marked for det,” siger Jacob Weber.

Jacob Weber. Foto: PR

I dag sælger han udgåede, udsolgte og klassiske fodboldstøvler til både danske og udenlandske fodboldspillere, amatører og professionelle.

Blandt andet køber den tidligere FCK’er Isak Bergmann Johannesson, FC Nordsjællands Mads Hansen og Victor Jensen fra FC Utrecht støvler hos Weberboots.

I sin webshop har Jacob Weber modeller fra Nike, Puma, Adidas og Mizuno, og priserne varierer fra omkring 1000 kroner og op til de dyreste støvler, et par Nike Mercurial Superfly FG “What the Mercurial” Multicolour Limited Edition, der lige nu fås med rabat til 5.299 kroner hos Weberboots.

“Jeg sælger udelukkende topmodeller, så jeg har ikke støvler i alle prisklasser.

Men man kan som sagt godt få en støvle fra omkring 1000 kroner hos Weberboots,” siger Jacob Weber, der både har kunder, der køber støvler for at spille i dem og kunder, der køber en model som samlerobjekt.

“Hvis du tager den dyre Nike-støvle til over 5000 kroner, så er der helt klar kunder, der vil købe den for at spille i den. Sådan vil det nok være for de fleste.

Men jeg ville overhovedet ikke selv kunne nænne det,” siger Jacob Weber og tilføjer med et grin:

“Det er fedt, når man sælger et par lækre støvler til en kunde. Men jeg kan også godt få det sådan, at jeg synes, at det er lidt ærgerligt, fordi jeg virkelig godt kan lide de støvler, jeg har i shoppen.”

Formbare benskinner. Foto: PR

Udover fodboldstøvler kan man også få professionelle SG-knopper og formbare benskinner hos Weberboots.

Sidstnævnte er skinner, der lægges i kogende vand, hvor efter de kan formes efter spillerens ben – så de passer perfekt.

Lige nu bliver der spillet EM i Tyskland, og hvad enten Danmark kommer videre fra gruppespillet eller ej, er der i hvert fald masser af god fodbold i sigte den kommende måneds tid.

Og det vil Weberboots gerne være med til at markere:

Frem til og med finaledagen 14. juli får du derfor 15% rabat, når du handler på Weberboots.dk.

Alt, hvad det kræver, er, at du skriver rabatkoden migogodense15, når du handler i shoppen.

Så hvis du står og mangler et par af din yndlingsstøvler, så er det altså nu, at du skal slå til!

Og ligger du selv inde med et par sjældne fodboldstøvler, som du gerne vil sælge, så er det også muligt lige her hos Weberboots.

Del artikel

Andre læser også