MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ikke ét sekund for tidligt: Vi har spist årets første fastelavnsboller

Af Mikkel Greiner

Om man vil det eller ej, så er det igen blevet den tid på året, hvor farverige fastelavnsboller pryder både bagervinduer og sociale medier.

Hvert år er det store, specielle og smagsfulde kager med flødeskum, der bliver solgt i stride strømme.

Og det gælder selvfølgelig også hos Wendorff, der allerede i sidste uge, begyndte at lange fastelavnsboller over disken.

Her på redaktionen har vi smagt de tre fastelavnsboller, som Wendorff har startet sæsonen ud med.

Den første er fastelavnsbollen med citron.

Og sådan en fastelavnsbolle kan jo være en sød sag at komme igennem, men med smagen af citron kan de fleste overkomme det.

For man skal tage det sure med det søde, og her gør det kun hele oplevelsen bedre, at syrligheden skaber en smagfuld balance.

Den anden er fastelavnsbollen med Amaretto.

Med både noter af mandel og chokolade er der en dejlig blød og rund smag, som især kommer til udtryk gennem flødeskummen.

Den er især noget for dig med en sød tand, men kan sagtens nydes af både chokolade- og Amaretto-elskere.

Den tredje og sidste er en mere klassisk udgave med hindbær.

Her bliver man ført mere tilbage mod de fastelavnsboller med syltetøj. Derfor er der i midten af det lyserøde flødskum og lagt en stor lækker klat syltetøj, som ligesom med citronen giver en lækker syrlighed der skaber balance overfor sødmen.

I alt er der tale om tre gode og sikre bud på årets første fastelavnsbolle, og går du all-in på alle tre, så komplimenterer de også hinanden rigtig godt.

Men, men, men. Wendorff har flere fastelavnsboller klar i løbet denne uge. Både en glutenfri og selvfølgelig to klassiske med henholdsvis sveske og nougat.

Hos Wendorff koster en fastelavnsbolle 37 kroner. Og er du rigtig sulten, kan du få fire for 135 kroner.

(Og skulle du være én af dem, der synes, at det er lige lovligt tidligt at spise fastelavnsboller i starten af januar, så er du næsten alene. Wendorff har sat gang i produktionen af de lækre kager, fordi det er dét folk vil have. Og siden den første bolle kom i montren i weekenden, har Wendorff langet adskillige fastelavnsboller over disken!)

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien