Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Tysk forargelse over Odense-restaurant: Wiener-schnitzel går viralt

Af Christina Frederiksen

Nein, nein, nein!

Cirka sådan kan de tyske reaktioner i Klosterkroens kommentarfelt opsummeres.

Klosterkroen har nemlig lagt en video med nyeste tiltag på menukortet ud på de sociale medier, og det har fået tyskere, østrigere, ja, sågar amerikanere til tasterne.

På videoen, der kan ses her, serveres nemlig en wienerschnitzel, hvor på der hældes bearnaisesovs.

Og det går bare ikke!

Næsten 500 kommentarer har videoen fået, og her er især tyskerne og østrigernes dom klar:

“Sauce auf ein Wiener Schnitzel ist Misshandlung,”(sovs på en wienerschnitzel er mishandling red.) skriver Johann Pröll.

Michael Enzendorfer, der bor i Connecticut, kalder det for “kulturschändung” (kulturskændsel red.).

Harry Wolf sender en masse brækemojies, hvorefter han konstaterer: “Soße auf ein paniertes Schnitzel ist schon ein Verbrechen..

Das geht gar nicht” (Sovs på en paneret schnitzel er en forbrydelse. Det går ikke red.)

Kerstin Rudolph er heller ikke imponeret:

“Nein, nein, das schöne knusprige Schnitzel nicht unter Sauce ertränken!!!” (Nej, nej, den dejlige, sprøde schnitzel må ikke druknes i sovs red.)

Und so weiter kører det med kommentarerne.

Der er også masser af danskere, der kommenterer på opslaget. Heller ikke her møder bearnaisesovsen forståelse.

Der bliver talt om alt fra “helligbrøde”, “blasfemi” og til, at Klosterkroen er dumpet med et brag.

Meeeen hos Klosterkroen er man ikke bekymret for den måde, som bearnaisen deler sovsen blandt følgerne.

Man kan nemlig få sin wienerschnitzel lige, som man ønsker den:

Med eller uden sovs!

Og hvis der nogensinde har været en god anledning til at kigge for og prøve kroens østrigske klassiker, så er det her i uge 43.

Her er det nemlig Schnitzel-uge hos Klosterkroen.

Læs mere om Schnitzel-ugen her.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag