Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Wolt leverer: Få fodbolden bragt

Af Christina Frederiksen

Sommer i Odense er for mange lig med en løbetur, en tenniskamp i solskinnet eller en fodboldkamp med vennerne i parken.

Og hører man til dem, der lidt for ofte kommer afsted uden bold eller får ødelagt sin ketcher under tvekampen, så kan man nu få leveret begge med Wolt lige til banen inden for en halv time.

Verdens største sportskæde Intersport indgår nemlig samarbejde med leveringstjenesten Wolt.

“I Danmark ser vi nogle af verdens mest moderne forbrugere, som efterspørger den bekvemme og hurtige levering.

Så vi glæder os til at kunne give de sportsudøvende odenseaner mulighed for at få leveret alt fra badmintonketcher til svømmedragt lige til banen eller stranden,” lyder det fra Wolts head of Retail, Jakob S. Bollerup, der står for Wolts samarbejder med detailbutikker over hele Danmark. 

Vil bringe sport ud til danskerne

Intersport er i dag verdens største sportskæde, som er til stede i mere end 45 lande, og i Danmark har de mere end 65 butikker fordelt ud over hele landet. Foruden Odense har man fra 15. august, kunne få leveret sportsudstyr fra Intersport i København, Aarhus, Aalborg og Lyngby-Gentofte.

En mulighed som er helt i tråd med Intersports strategi.

“Vores mission er ”wherever you take sport”, og det må man i høj grad sige, at vi nu kan leve op til med vores samarbejde med Wolt.

Vi vil gerne kunne servicere vores kunder dér, hvor de er, og Wolt er en salgskanal, der er kommet for at blive, som gør, at vi kan gøre en forskel hver eneste dag og inspirere sportsudøvere.

Det kommer ikke længere til at være et problem, hvis man har glemt fodbolden, for nu kan den blive leveret lige til fodboldbanen på 30 minutter – vi glæder os til at gå live,” fortæller direktør i Intersport Thomas Just Rasmussen.

For den moderne forbruger skal det nemlig være nemt og bekvemt at få leveret lige det, man står og mangler, og det skal fremfor alt spare tid for forbrugeren.

Digital bedste ven

Begrebet convenience – eller bekvemmelighed er kommet for at blive, hvis man spørger Jakob S. Bollerup.

”For os er det vigtigt at kunne levere lige præcis det, som du står og mangler nu og her, og det betyder stort set alt, som kan være i en Wolt-taske.

Tid er en vigtig faktor for danskerne, og det er her, vi kommer ind.

Vi vil være din digitale bedste ven, når du har glemt kagen til kaffen med svigerforældrene, eller du er kommet ud ad døren uden ketcher og svedbånd.

Med Intersport på app’en kan vi nu spare odenseanerne for sports aflysninger i sidste minut, og vi er spændte på at se, hvad samarbejdet bringer med sig her ind overefteråret,” siger Jakob S. Bollerup.

Del artikel

Andre læser også