MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jim Carrey har spillet hovedrollen i hans serie: Stjerneforfatter kommer til Odense

Af Christina Frederiksen
Lemony Snicket kommer til Word Festival. Foto: PR
Lemony Snicket kommer til Word Festival. Foto: PR

Det er lidt af et navn, som den første udgave af Word Festival i Odense kan præsentere.

Lemony Snicket er bedst kendt som forfatter til serien ”A Series of Unfortunate Events”, der for nylig er udkommet som tv-serie på Netflix med Neil Patrick Harris i hovedrollen, og som har solgt over 80 millioner eksemplarer på verdensplan.

I mange år har serien været den eneste reelle konkurrent til Harry Potter-bøgerne på bestsellerlisterne.

Og nu kommer Lemony Snicket til Odense for at tale om sine eventyrlige universer, der i årtier har underholdt børn og voksne verden over.

”Vi er utroligt glade for, at Lemony Snicket bliver et af vores store navne på festivalen.

Det er fantastisk, at vi også allerede nu kan melde ud, at Word Festival har et helt særligt fokus på internationale forfattere,” siger Emil Nutzhorn, daglig leder i Word Festival.

Lemony Snickets serie “A Series of Unfortunate Events” blev en verdensomspændende succes, da den i 2004 blev filmatiseret med Jim Carrey i hovedrollen, og siden da har Snickets univers, der er fyldt med kant og humor, gjort ham til en stjerne hvad angår historiefortælling.

Derfor blev Lemony Snicket også booket af Odenses nye H. C. Andersen Museum til at skrive teksten til deres engelske audioguide, der fører internationale turister rundt i museet.

Til festivalen kan du både opleve ham til en talk om sin unikke fortællestil i koncertsalen i ODEON og til et besøg på H.C. Andersen Museet. 

”Vi glæder os til at give folk muligheden for at komme helt tæt på en af de største forfattere inden for sin genre,” fortsætter Emil Nutzhorn, der håber at tiltrække festivalgæster fra hele landet.

Lemony Snicket er blot én af de internationale forfattere, Word Festival vil få til Odense i februar 2024. 

”Puslespillet med at vælge navne er i gang, og vi glæder os meget til at præsentere endnu flere i de kommende måneder,” siger Emil Nutzhorn.

Word Festival løber af stablen for første gang den 2.-4. februar og over tre dage omdanner festivalen gadebilledet i Odense med op mod 200 begivenheder om litteratur, lyrik, forskning, film, politik og samfund og alt det, der optager os og præger tiden.

Læs mere om Word Festival her.

Del artikel

Andre læser også