MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

World Gin Day i Odense: Smag over 120 forskellige slags gin

Af Michael Qureshi

Er du vild med gin, så bør den 9. juni være en lige så stor mærkedag som din egen fødselsdag.

For det er officielt World Gin Day, og det fejres over hele verden på denne specielle dag. Således også i Odense hvor der for tredje år i træk arrangeres et stort gin-event i Fællesdomicilet.

Med en adgangsbillet i hånden bliver der åbnet for en sand himmelsk oplevelse for vaskeægte ginelskere. Således lover arrangørerne, at der kan smages på over 120 forskellige slags gin.

Man kan blandt andet opleve nye danske gin, der er på verdensklasseniveau.

Få en snak med Danmarks bedste gin-folk

Elsker man en god G&T kan man få en snak med nogle af Danmarks bedste bartendere og få tips til, hvordan man rammer det perfekte mix.

“Få en snak med nogle af Danmarks bedste gin-folk og hent inspiration fra professionelle bartendere, der står klar til at guide dig igennem ginens verden og byde på smagsprøver fra mere end 120 forskellige slags gin. Igen i år byder vi på flere nye udstillere, mød bl.a. Herbie Gin, Fary Lochan Gin og Nordisk Brænderi,” skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

De lækre drinks bliver også akkompagneret af musik, der kommer til at sidde lige i skabet i forhold til lejligheden. Det bliver den tredobbelte Grammy nominerede jazzsangerinde Birgitte Soojin, som skal optræde.

Det hele foregår lørdag den 9. juni, og arrangementet starter om eftermiddagen fra klokken 14.00 til 17.30 på Fællesdomicilet på Odense Havn.

Billetten koster 250 kr. – du kan købe den her

Del artikel