MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Yoga og coaching for børn: Nyt yogahus åbner i Pakhusgården

Af Redaktionen

I april åbner et nyt yogahus i Odense. Stedet, der hedder Karma Studio, ligger i Pakhusgården på Rugårdsvej, og her vil der blandt andet være børneyoga.

“Der er rigtig mange fordele for børn ved at lave yoga. Det styrker deres fysiske fleksibilitet, styrke, koordination og udholdenhed, hvilket fremmer kropsbevidsthed og forståelse, ligesom koncentrationsevnen og fornemmelsen af indre ro forbedres,” siger Sanne Juel Egelund, børneyogacoach og indehaver af Karma Studio, og tilføjer:

“Yoga hjælper børn med at blive stærkere til at reflektere over deres egne følelser. De bliver afstressede og mere bevidste om deres krop, fordi de kan mærke sig selv på en anden måde.”

Sanne Juel Egelund er børneyogacoach og indehaver af Karma Studio (foto: Ard Jongsma).

Giver overskud til at være en god ven

I Karma Studio arbejder de meget med børnenes styrker. Ifølge Sanne Juel Egelund er børn nemlig gode til at få øje på de ting, de er gode ting.

“Når børnene bliver bevidste om deres styrker, og hvordan og hvornår de bruger dem, kan de også lettere tage dem i brug i situationer som forekommer vanskelige – for eksempel i situationer, hvor vrede eller det at være ked af det kan være svært at håndtere,” siger Sanne Juel Egelund og tilføjer, at børnene lærer at lytte til sig selv, fordi det på sigt gør dem til “bedre venner”:

“I en stresset hverdag med sociale medier, relationer, som skal vedligeholdes, deadlines, som skal overholdes og lange, travle dage for både forældre og børn kan være svært at få tid til sig selv. Og børneyoga træner børn i at lytte til sig selv, og finde ud af at være ærlig over for sig selv og være dets eget bedste ven. Selvkærlighed er vejen til et liv i glæden og empatiens tegn, og når børn lærer at give selvkærlighed vil de få langt mere overskud til at være en god ven for andre og dermed føle glæden hos sig selv.”

Nye lokaler på Rugårdsvej

Karma Studio er for nyligt flyttet ind i nogle nye lokaler på Rugårdsvej, hvor man også finder den økologiske frisørsalon, Organic Hair Studio.

Sanne Juel Egelund er ikke alene om at drive Karma Studio – hun får hjælp af andre erfarne yogainstruktører. Blandt andre Mia Rasmussen, som har bloggen yogamom.dk, Sarah Jørgensen, indehaver af Sarah’s Yoga, Rikke Vojer Kern, der er indehaver af Kernerum., og Heidi Lange fra Bodycontrol by Heidi.

Til april starter de første hold i Karma Studio, og der vil være masser af liv og aktivitet i de nye lokaler. Børneholdene er inddelt i aldersgrupperne 3-5 år, 6-10 år og 11-13 år, forudsat at der er nok efterspørgsel.

Udover børneyoga byder Karma Studio også på yoga- og pilateshold for voksne.

Følg med på Karma Studios Facebookside. Måske er yoga noget for dig eller dit barn.