Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. juni 2022
Kl. 10.00 - 13.00

Fejring af jernbanens 175-års jubilæum

Fejring af jernbanens 175-års jubilæum med en koncert for de mindste

Bandet Spillebillen giver jubilæumskoncert på Danmarks Jernbanemuseum den 18. juni kl. 11, hvor bandet favner de mindste, og alle os andre, med dejlig musik.

Børn fascineres af tog. De enorme maskiner, der kører gennem landskabet – og som fornemmes endnu større, når de kører til perronen helt tæt på. Men hvordan er det nu lige med de gamle tog? Og hvad forstår børn ved togrejsen gennem tiden? Det giver bandet Spillebillen, med Karen Marie Bille i spidsen, et bud på til jubilæumskoncerten, hvor de spiller deres ørehængende og muntre sange.

Karen Marie Bille har også skrevet og indspillet sangen ”Koblingerne”, der er Danmarks Jernbanemuseums nye børneunivers af samme navn. Og mon ikke den også bliver spillet på dagen?

Karen Marie Bille og band har en vidunderlig energi, som børn med det samme opfanger. Børnene bliver inddraget i koncerten, og det er hver gang en fornøjelse at se børnene deltage med dans, fagter og store grin. Kom og vær med!

I år er det 175 år siden, at den første jernbane i Danmark åbnede

Siden har jernbanen bundet Danmark sammen og haft enorm betydning for vores samfund. Jernbanen gjorde det langt lettere at transportere gods rundt i landet, ligesom jernbanen ændrede vores rejsemønstre. Toget er og har længe været en højt skattet transportform til rejse, til arbejde, til besøg hos familie og venner – eller bare til en tur ud i det blå. Toget er vores puls og jernbanen vores årer.

Danmarks Jernbanemuseum fejrer jubilæet hen over sommeren med denne koncert, med to nye udstillinger, kørsler med veterantog på jubilæumsdagen den 26. juni og to bogudgivelser.

Praktiske oplysninger

  • Koncerten afholdes den 18. juni kl. 11.00
  • Koncerten er rettet mod de 3-7-årige, men alle er velkomne til at deltage.
  • Koncerten er gratis, når entréen er betalt.
  • Børn (0-17 år) har gratis adgang

 

Finder sted: Jernbanemuseet