Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spisesteder i Odense

I MigogOdenses spiseguide finder du inspiration til de bedste spisesteder, som Odense har at byde på.

I guiden har vi delt spisestederne op i kategorier, så du kan finde en oversigt over hvor du kan spise brunch, spise søde sager,  bestille den bedste take-away i Odense, drikke den bedste kaffe eller fantastiske cocktail.

God læselyst

Sommetider kan det være svært at blive enig med sig selv om, hvad menuen for dagen skal byde på. MigogOdense har derfor lavet en hjælpende spiseguide, der kan give dig inspiration til at finde de bedste spisesteder i Odense. Det gælder både for restauranter, take-away, kaffebarer og vinbarer, hvor hver kategori har noget helt specielt at byde på.

Med så mange tilbud at vælge mellem, har vi delt det op i kategorier, hvilket gør det nemmere for dig at finde en cafe til brunch i weekenden, en ishytte til familieudflugten, den bedste take-away til søndagens tømmermænd eller bare et dejligt sted at nyde en kop kaffe.

God fornøjelse med at udforske de mange kulinariske muligheder i Odense, uden du behøver at bruge alle hjørner af internettet for at finde ud af, hvor du skal indtage dit næste måltid.

Nyd morgenmaden og morgenkaffen i rolige omgivelser i Odense by

Det siges, at morgenmad er det vigtigste måltid for dagen, og derfor bør du heller ikke snyde dig selv for muligheden for at opleve en lækker brunch i Odense. En lang række af restauranter i Odense har deres egen brunchmenuer, som de også gerne tilpasser til årstiderne. Her kan du bestille en tilfredsstillende og ikke mindst mættende brunchmenu, der sørger for, at du får fyldt dine depoter op til en lang dag.

Såfremt du ikke har tid til at sidde ned og nyde en hel brunchmenu, kan det være, at du skal svinge forbi en af de mange kaffebarer, som findes på mange hjørner i Odense. Her kan du hurtigt få dig en kop kaffe til at starte dagen på. Om den skal være sort som natten eller en af de mange udgaver af latte, der findes, er helt op til dig.

God mad i Odense fra hele verden

Med et væld af forskellige restauranter i Odense, der byder på noget for enhver verdenssmag i de mange køkkener, er det ikke overraskende, at det kan være svært at finde ud af, hvor du gerne vil spise næste gang. Der er et hav af gode madsteder, og det er muligt at få stillet sulten på nærmest hvert eneste gadehjørne i byen, og med smage fra hele verden.

Det står dig frit for at vælge en af de smagfulde italienske restauranter, en krydret mexicansk snack, eller en asiatisk fusionsret, der overrasker dine smagsløg. Odense by har mange smukke restauranter, der kan byde på lidt af hvert. For hvert udenlandsk køkken vil du også altid kunne finde store udvalg af vegetariske, veganske, glutenfri og halal-venlige valgmuligheder. 

Målet med vores spiseguide er også at kunne inspirere dig til at finde spisesteder i Odense, som du ikke selv ville have overvejet at besøge. Alt for ofte ender folk med at vende tilbage til deres velkendte og foretrukne restauranter og cafeer i Odense. Det vil vi gerne inspirere til og på den måde åbne øjne og døre for nye spisesteder i byen, når de åbner. 

Mad i Odense skal også være en oplevelse for sig

Enkelte gange når du skal finde en (ny) restaurant i Odense, må det gerne være lidt fint, lidt lækkert og bare generelt lidt ekstra. Det kan du nemt tilgodese ved en af de mange nye steder, der hele tiden åbner deres døre for nye smagsoplevelser i Odense. 

Hver restaurant eller cafe i byen gør mere end at opfylde et behov for mad. De sørger for at give dig en kulinarisk oplevelse, som endda også kan udvikle sig til at blive en gourmetoplevelse. Med vores spiseguide er det nemt for dig at navigere rundt i de forskellige kategorier for at finde de restauranter eller cafeer, der også nemt passer til dit madbudget. Der er selvfølgelig forskel på menupriser, og Odense kan både byde på spisesteder med SU-venlige priser og spisesteder, der har en helt anden prisskala at rangere fra. Det er godt for enhver at have noget at vælge mellem. Og det er ikke hver gang, at du nødvendigvis har lyst til at sidde ved et smukt dækket bord med stearinlys og delikate vine. Andre gange er behovet et andet, og det er rart at kunne tage en billig omgang take-away med hjem i stuen.

Find et lækkert måltid morgen, middag og aften i Odense by

Det er næsten lige meget, hvilken tid på dagen det er, du kan altid finde lækker mad i Odense. Om morgenen kan du slå vejen forbi en kaffebar i Odense, hvis du har travlt med at komme på arbejde. Eller du kan sætte dig i rolige omgivelser og nyde en mættende morgenmad eller brunch på en af de mange indbydende cafeer i byen. 

Det samme kan siges til frokost, når cafeerne åbner for deres frokostmenuer, der kan stille næsten enhver sult. Når aftentimerne falder, er det heller ikke svært at finde en udsøgt restaurant i Odense, hvor du kan tage din partner med på date, eller nyde en lækker middag med venner og veninder.

Hvis I ikke er klar til, at aftenen skal slutte helt endnu, kan I altid slå vejen forbi en vinbar eller cocktailbar i byen, hvor festen kun lige er begyndt.

Du finder hele tiden nye menuer i Odense

For hver sæson åbner der nye restauranter og cafeer i Odense, og du kan derfor også se frem til, at vores spiseguide opdateres med hvert nyt spisested, der finder vejen frem til Odense.

Vores mål er at inspirere til de steder, hvor du vil kunne få stillet din sult og gå hjem med en god fornemmelse i maven.