Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. juni 2022
Kl. 20.00 - fre Kl. 23.00

PAULINE + DOPHA + MADDY

Hjemmeside
Hjemmeside

3 koncerter på én dag!

Pauline: Nogle gange kommer der en musiker ind ad døren, som slår benene og øregangen væk under én og rammer direkte i hjertekulen med sin sang.

Sådan er det med Pauline, der med sine personlige og poetiske dansksprogede sange sætter musikalske ord på egne tanker og følelser omkring verden og sig selv.

Pauline udgav i april sin debutsingle ”Ny Og Næ”, der strøg direkte ind som P3s Uundgåelige. En sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et moderne twist af indiepop. I
september fulgte Pauline op med singlen ”Noget For Nogen”, der ikke har været til at undgå at høre på både P3 og P4.
Siden det hele startede tidligere i år, er opmærksomheden omkring det 25-årige danske talent vokset og vokset, og i kølvandet fik hun sin livedebut denne sommer på en række af landets
festivaler til stor begejstring hos publikum.

Dopha: Efter et skelsættende år med stor radiosucces, hvor Dopha har vundet ’Årets Talentpris’ ved Carl Prisen og var nomineret til en Steppeulv med singlen ’The Game, har den unge talentfulde artist cementeret navnet Dopha på den danske musikscene.

I starten af 2021 udgav sangeren sit anmelderroste debutalbum ’The Game’, hvor radiosinglerne ’The Game’, ’Happy for Me’, ’I’m Not Crying, You Are’ og ’Anti Breakup Song’ er at finde på og nu er den overbevisende og anerkendte liveartist også nomineret til ’Årets Livenavn’ ved DMA.

Maddy: Lad dig ikke narre af hendes unge alder. Med både varme, selvsikkerhed og en sødmefuld melankoli, disker Maddy op med en ny og ekstravagant lyd.

Maddy kan betegnes som en ældre sjæl i en ung krop. Med en helt crispy vokal og et dragende tekstunivers, skaber Maddy en ekstravagant lyd, som flirter med en skandinavisk minimalisme og en universel catchiness. Den unge kunstner går sine egne veje, når hun sparker lydmuren ned med både ungdommens rus og en særegen robusthed, som er helt unik på den danske musikscene.

Med en mørk og r’n’b-mættet tyngde bevæger Maddy sig inden for et internationalt udtryk, som placerer hende i flæng med legender som Adele, Seinabo Sey og Tones And I.

 

Finder sted: Byens Ø / Musikhuset Posten