MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. oktober 2023
Kl. 18.30 - søn Kl. 21.00

Skrækindjagende Circus of Torment show

Et mystisk skrækindjagende horror-cirkus, kommer til Odense i efterået! Her kan du opleve kombinationen af gys, grin, skræk og skrig flere dage, når Circus of Torment er klar med en række forestillinger over flere dage.

Ofte tager voksne i cirkus for børnenes skyld. Men nu kommer der altså for første gang nogensinde et spektakulært horrorshow fuld af gys til Danmark – og det er ikke for børn og sarte sjæle!

Forestillingen hedder Circus of Torment og har en international rollebesætning bestående af anerkendte cirkusartister, der har deltaget i populære tv-talent programmer rundt om i verden, såsom “America’s Got Talent” og “Das Supertalent”.

Circus of Torment kan opleves i Odense fra d. 27. oktober – 5. november i Ansgar Anlæg.

Du skal være klar på at rejse tilbage til en mørk tid med mystiske spåkoner, skræmmende freakshows, psykopatiske artister og morderiske klovne. Dette show er ikke for sarte sjæle og er en garanteret hårrejsende oplevelse!

Du skal også forberede dig på at blive en del af showet, grin, gys og skrig, når artister fra hele Europa udfører utrolige og farlige cirkusnumre i det imponerende horrorshow. Vær vidne til smerten og oplev pinslen.

Til showet tager du plads omkring en specialdesignet scene, der giver et unikt 360-grader udsyn til de skræmmende vovestykker udført af de bedste artister i Europa til denne spektakulære cirkusforestilling.

Circus of Torment lover, at det er et show, du aldrig vil glemme.

Hvert show varer en time og 20 minutter, men det er en god idé at komme allerede inden, da uhyggen begynder allerede inden, forestillingen er begyndt

En standard entrebillet til showet koster 325 kroner, og en R.I.P.-billet 425 kroner. Med en R.I.P.-billet sidder du helt tæt på scenen, får tidlig adgang til siddepladserne og får et gruppebillede med artisterne efter showet.

Læs mere om det storslåede horror-cirkus og køb billet til en uhyggelig aften her.

 

Finder sted: Ansgar Anlæg