Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. december 2023
Kl. 20.00 - fre Kl. 23.00

Kulturmaskinens julegallashow

Gå ikke glip af Kulturmaskinens traditionsrige julegallashow, hvor strålende artister og afviklere vil overøse publikum med fantastisk underholdning i alle afskygninger og piske en særdeles eventyrlig julestemning op. En perlerække af lokalt forankrede kunstnere vil bidrage til det store, underholdende velgørenhedsshow kvit og frit i den gode sags tjeneste.

Overskuddet doneres til modtageren af årets ildsjælepris, der blev uddelt d. 29. september. I år går pengene til Foreningen BRONX og deres kamp mod ensomhed.

Kulturmaskinens Julegalla er et varietéshow, hvor en række professionelle artister viser, hvad de har at byde på indenfor musik, improteater, dans, akrobatik, ballet, trylleri, comedy, opera og alt derimellem. Med andre ord, skal du være forberedt på lidt af hvert. Vi lover til gengæld en ægte skøn aften med julestemningsgaranti for alle aldre.

Til at binde løjerne smukt sammen er Birgitte Weinberger og Morten Givskud der for 11. år er værter på Julegalla, og mon ikke de også begge giver et nummer i løbet af aftenen.

Showet foregår ved magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense

Skynd dig at hapse billetter til dig og dine venner, kollegaer eller familien.

 

Finder sted: Magasinet